Nieuws

Invloed corona virus en maatregelen SAB-profiel

Invloed corona virus en maatregelen SAB-profiel

Bijgaand een update met de stand van zaken bij SAB-profiel. Wij hebben uiteraard de nodige maatregelen getroffen. Als uitgangspunt hanteren wij daarbij de regels van het RIVM, waarbij de gezondheid van iedereen voorop staat. Wij volgen de situatie van dag tot dag en proberen hier zo goed mogelijk op te anticiperen. Op dit moment (25 maart 2020) zien we, dat we zelf nog steeds redelijk beleverd worden, maar dat een groot deel van ons eigen personeel thuis zit vanwege gezondheidsklachten bij zichzelf of bij hun gezinsleden. 


Corona: maatregelen SAB-profiel

Corona: maatregelen SAB-profiel

Ook binnen SAB-profiel houdt het coronavirus iedereen bezig. Wij volgen de situatie van dag tot dag en proberen hier zo goed mogelijk op te anticiperen. Op dit moment (18 maart 2020) gaan de productie, levering en verkoop bij SAB-profiel door. Wij hebben wel de nodige maatregelen getroffen. Als uitgangspunt hanteren wij daarbij de regels die het RIVM aangeeft. Daarbij staat vanzelfsprekend de gezondheid van iedereen voorop. 


Abonneer je op de SAB-nieuwsbrief

Abonneer je op de SAB-nieuwsbrief

Mis geen nieuwtjes over de nieuwste sandwichpanelen, tips voor de technische toepassing, de mooiste projecten met stalen gevelbekleding en meer...

Start productie dakpanelen Geldermalsen

Start productie dakpanelen Geldermalsen

Een feestelijk moment vorige maand bij de uitlevering van de eerste order SAB-dakpanelen. Het resultaat van een pittig programma van testen van de dakpanelenlijn in Geldermalsen. Het opstarten van een sandwichpanelenlijn is een proces waarbij alle onderdelen op elkaar afgestemd worden. Wat komt daar allemaal bij kijken? Veiligheid en kwaliteit staan voorop.

Veel verbeteringen duurzaamheid

Veel verbeteringen duurzaamheid

Groencertificaten voor alle elektriciteit, duurzame bouw in Geldermalsen, hergebruik van binnenringen. Een kleine greep uit de verbeteringen die SAB het afgelopen jaar doorvoerde om de productie duurzamer te maken. De BES-audit op dinsdag 21 januari was een mooi moment om op een rijtje te zetten hoeveel we gedaan hebben. Het resulteerde in een verlenging van de classificatie “very good”. Een kort overzicht van alle ontwikkelingen:

SAB Agrarische Brochure

SAB Agrarische Brochure

Goed nieuws voor onze klanten die projecten doen in de agrarische sector. SAB gaat de komende tijd de voordelen van onze producten voor deze sector belichten. Met speciale pagina's op de website en voorlichtingsmateriaal voor deze sector.

Nieuwe SAB Dakpanelen TL en SL

Nieuwe SAB Dakpanelen TL en SL

Vanuit onze nieuwe fabriek in Geldermalsen: Dakpanelen TL met een 3-kroons trapezium of een 40 mm golfplaat aan de buitenzijde. De panelen kunnen geleverd worden in een lengte tot maar liefst 25 meter.

Nieuw SAB Leveringsoverzicht

Nieuw SAB Leveringsoverzicht

SAB heeft een geheel nieuw leveringsoverzicht met inspirerende project voorbeelden en het gehele SAB-productassortiment op een rij.

Nieuwe SAB Wandpanelen W en WB

Nieuwe SAB Wandpanelen W en WB

Vanaf 2020 ook verkrijgbaar vanuit Geldermalsen: wandpanelen met verschillende microprofileringen of een 5-kroons trapeziumplaat aan de buitenzijde, waaronder wandpanelen WB met blinde bevestiging. Voor de nieuwe fabriek in Geldermalsen is het ontwerp volledig geoptimaliseerd.

Persbericht: Start Productie Geldermalsen

Persbericht: Start Productie Geldermalsen

SAB-profiel is afgelopen maand begonnen met de productie van sandwichdakpanelen in de nieuwe fabriek in Geldermalsen. Na het besluit tot de investering begin 2018 is hard gewerkt aan de bouw. In de meest moderne sandwichpanelenfabriek van Europa zal 3 tot 4 miljoen vierkante meter aan sandwichpanelen per jaar geproduceerd worden. De eerste orders zijn ondertussen uitgeleverd.