Nieuws

Abonneer je op de SAB-nieuwsbrief

Abonneer je op de SAB-nieuwsbrief

Mis geen nieuwtjes over de nieuwste sandwichpanelen, tips voor de technische toepassing, de mooiste projecten met stalen gevelbekleding en meer...

Start productie dakpanelen Geldermalsen

Start productie dakpanelen Geldermalsen

Een feestelijk moment vorige maand bij de uitlevering van de eerste order SAB-dakpanelen. Het resultaat van een pittig programma van testen van de dakpanelenlijn in Geldermalsen. Het opstarten van een sandwichpanelenlijn is een proces waarbij alle onderdelen op elkaar afgestemd worden. Wat komt daar allemaal bij kijken? Veiligheid en kwaliteit staan voorop.

Veel verbeteringen duurzaamheid

Veel verbeteringen duurzaamheid

Groencertificaten voor alle elektriciteit, duurzame bouw in Geldermalsen, hergebruik van binnenringen. Een kleine greep uit de verbeteringen die SAB het afgelopen jaar doorvoerde om de productie duurzamer te maken. De BES-audit op dinsdag 21 januari was een mooi moment om op een rijtje te zetten hoeveel we gedaan hebben. Het resulteerde in een verlenging van de classificatie “very good”. Een kort overzicht van alle ontwikkelingen:

SAB Agrarische Brochure

SAB Agrarische Brochure

Goed nieuws voor onze klanten die projecten doen in de agrarische sector. SAB gaat de komende tijd de voordelen van onze producten voor deze sector belichten. Met speciale pagina's op de website en voorlichtingsmateriaal voor deze sector.

Nieuwe SAB Dakpanelen TL en SL

Nieuwe SAB Dakpanelen TL en SL

Vanuit onze nieuwe fabriek in Geldermalsen: Dakpanelen TL met een 3-kroons trapezium of een 40 mm golfplaat aan de buitenzijde. De panelen kunnen geleverd worden in een lengte tot maar liefst 25 meter.

Nieuw SAB Leveringsoverzicht

Nieuw SAB Leveringsoverzicht

SAB heeft een geheel nieuw leveringsoverzicht met inspirerende project voorbeelden en het gehele SAB-productassortiment op een rij.

Nieuwe SAB Wandpanelen W en WB

Nieuwe SAB Wandpanelen W en WB

Vanaf 2020 ook verkrijgbaar vanuit Geldermalsen: wandpanelen met verschillende microprofileringen of een 5-kroons trapeziumplaat aan de buitenzijde, waaronder wandpanelen WB met blinde bevestiging. Voor de nieuwe fabriek in Geldermalsen is het ontwerp volledig geoptimaliseerd.