Kenniscentrum

SAB-profiel levert een groot assortiment producten, waarvan elk afzonderlijk product weer een groot aantal toepassingsmogelijkheden kent, elk met zijn eigen services / diensten.

Logisch dat je als architect, (onder)aannemer, constructeur, montagebedrijf of andere SAB relatie regelmatig vragen hebt. Daarom een aantal uitgekiende kennisonderwerpen en services / diensten, waarmee SAB-profiel je ondersteuning biedt in alle stadia van het bouwproces. Van info over akoestiek, brandveiligheid, BIM 3D en sterkteberekeningen tot advies met betrekking tot detailleringen, aanwijzingen voor een juiste montage en onderhoudstips die een lange levensduur van onze producten garanderen.

Schrijf je nu in

voor onze nieuwsbrief voor de laatste updates, projecten en services

Of neem direct contact met ons op

SAB-profiel bv

Je vindt op deze website alle informatie over onze duurzame, innovatieve SAB producten en diensten op het gebied van metalen dak- en gevelsystemen, PIR sandwichpanelen, profielplaten, binnendozen en zetwerk. Alles op maat gemaakt voor ieder bouwproject. Met onze stalen producten worden zo mooie, duurzame, moderne en hoogwaardige industriële gebouwen, sportcomplexen, kantoren en woningen gebouwd. Voor de beste metalen dak- en gevelsystemen en andere oplossingen in staal ben je bij SAB-profiel dus aan het juiste adres! SAB levert niet aan particulieren.

Locatie IJsselstein

Produktieweg 2
3401 MG IJsselstein
Postbus 97
3400 AB IJsselstein
+31 (0)30 6879 700
info@sabprofiel.nl

Locatie Geldermalsen

Plettenburglaan 16
4191 PG Geldermalsen

Volg SAB-profiel op