EPS pallets retour

Op de bouwplaats ontstaat veel afval door verpakkingsmateriaal. Bij SAB voegen we geen onnodig verpakkingsmateriaal meer toe aan onze pakketten. Op die manier proberen we samen te werken aan een beter milieu. En met de gratis retourservice zorgen we voor een opgeruimde bouwplaats en een circulaire stroom in de keten. 

Ter bescherming van onze sandwichpanelen uit Geldermalsen tijdens opslag en transport, gebruiken we EPS pallets. Deze EPS pallets halen we als service ook weer bij je op. Indien mogelijk zullen we de pallets dan opnieuw inzetten. Mochten ze daarvoor niet meer geschikt zijn, dan zorgen we voor verantwoorde recycling en wordt het EPS opnieuw gebruikt. 

Wanneer je als SAB klant het formulier zo volledig mogelijk invult, halen wij de pallets gratis retour. Het minimale aantal is 10 stuks. Vul een indicatie in van het aantal eps pallets in een vast getal, dus geen reeks of range. Reken met 1 pallet per meter pakketlengte. Dus 6 pallets voor een pakket van 6 meter lang. We streven ernaar, om ze binnen 5 werkdagen bij je op te halen (uiterlijk 10 werkdagen). Graag de pallets gebundeld verzamelen op een goed bereikbare locatie. Bij vragen bel met SAB op +31 (0)30 68 79 740. Op deze manier leveren we samen een bijdrage aan de circulaire economie. Als bijkomend voordeel kan de gebouweigenaar nog extra punten voor de BREEAM-NL score verkrijgen.

SAB-profiel bv

Je vindt op deze website alle informatie over onze duurzame, innovatieve SAB producten en diensten op het gebied van metalen dak- en gevelsystemen, PIR sandwichpanelen, profielplaten, binnendozen en zetwerk. Alles op maat gemaakt voor ieder bouwproject. Met onze stalen producten worden zo mooie, duurzame, moderne en hoogwaardige industriële gebouwen, sportcomplexen, kantoren en woningen gebouwd. Voor de beste metalen dak- en gevelsystemen en andere oplossingen in staal ben je bij SAB-profiel dus aan het juiste adres! SAB levert niet aan particulieren.

Locatie IJsselstein

Produktieweg 2
3401 MG IJsselstein
Postbus 97
3400 AB IJsselstein
+31 (0)30 6879 700
info@sabprofiel.nl

Locatie Geldermalsen

Plettenburglaan 16
4191 PG Geldermalsen

Volg SAB-profiel op