Met jouw inzet gebouwen mooier maken?

Werksfeer en cultuur

Hoe het is om bij SAB-profiel te werken?

Het beste antwoord op die vraag krijg je waarschijnlijk van een van onze medewerkers.

Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: dat we opvallend veel lange dienstverbanden hebben zegt je waarschijnlijk al genoeg.
Mensen werken hier met plezier. Ook omdat we mensen graag behandelen zoals we zelf graag behandeld willen worden:
met respect voor ieders afkomst, met oog voor talent en met waardering voor ieders inzet.

Een plezierige werksfeer

Het resultaat is een plezierige sfeer om in te werken, of je nu werkt in Geldermalsen of in IJsselstein. SAB-profiel is zo’n bedrijf waar je je al gauw thuis voelt. Waar je de kans krijgt om het werk te doen waar jouw kwaliteiten liggen. En waar we op een ongedwongen manier met elkaar omgaan.

Eén team

Ieder in z’n eigen functie en met z’n eigen verantwoordelijkheden. Maar wel als één team. Daarom vieren we ook successen met elkaar. En daarom werken we ook aan die teamgeest door regelmatig iets te organiseren. Minimaal tweemaal per jaar staat er een activiteit op het programma, variërend van een kerstborrel tot een barbecue. 

Vijftig jaar innovaties bij SAB

Vijftig jaar SAB-profiel. Als er één woord is dat als
een rode draad door de historie loopt, is het wel innovatie. Innovatie op productgebied, in de productiefaciliteiten zelf, en tegenwoordig vooral ook op het terrein van duurzaamheid. Het heeft SAB-profiel gebracht waar het bedrijf nu staat: als een van de top-3 leveranciers van profielplaten en sandwichpanelen in
Nederland, en een sterke positie bij de buren in Duitsland. En als ‘innovatie’ de motor is achter de succesvolle ontwikkeling in een halve eeuw tijd, dan is stilzitten er niet bij.

Wil je kennismaken?

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.