Woningbouw

Duurzaamheid staat ook in de woningbouw centraal. Nieuwe materialen die betaalbaar en snel bouwen combineren met energiezuinigheid en esthetica zijn daarom enorm in trek. SAB-profiel gaat mee in die trend. Onze hoogwaardige stalen sandwichpanelen en dak- en gevelplaten voldoen aan alle moderne eisen. Ook in de woningbouw zijn ze daarom breed inzetbaar.

‘Een woning is snel en eenvoudig gerealiseerd’

Sandwichpanelen en profielplaten zijn een economisch goed alternatief in de traditionele bouw. Niet voor niets worden ze steeds vaker toegepast. De ontwerpmogelijkheden zijn eindeloos, een woning of alleen een dakrenovatie is snel en eenvoudig gerealiseerd. Bovendien zijn zeker sandwichpanelen van hoogwaardige kwaliteit en duurzaam met hoge isolatiewaarden. Qua levensduur zijn deze materialen even betrouwbaar als traditionele bouwmaterialen, maar ze zijn eenvoudiger, sneller en kostenefficiënter te monteren.

Op maat gemaakt

De producten van SAB-profiel bestaan uit verschillende soorten sandwichpanelen en enkelvoudige profielplaten. Ze worden op maat gemaakt voor ieder woonproject voor zowel dak als gevel. Zeker de dakpanelen voldoen aan de hoogste categorie luchtdicht bouwen en zijn ook nog bijzonder geschikt voor het dragen van zonnepanelen. Voor de gevel zijn diverse design-, plank-, trapezium– en golfprofielen beschikbaar.

Esthetiek

Het gebruik van sandwichpanelen en dak- en gevelplaten is vooral bekend in de utiliteitsbouw. Toch zijn ze tegenwoordig technisch en esthetisch uitstekend inzetbaar in de woningbouw. Zeker de grote keuze in coatings en kleuren geeft ieder project een eigen uniek karakter.

Zekerheid

Met Colorcoat HPS200 Ultra® en voor Colorcoat Prisma® kies je voor zekerheid en goede kwalitatieve coatings, die in vele kleuren verkrijgbaar zijn voor een woning zonder zorgen.

Afspraak maken?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Door in één van de offerteaanvraagformulieren in te vullen kunnen we snel bij u terugkomen.

Vraag snel een offerte aan

Vul je e-mailadres in en wij nemen contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.