SAB-profiel voor iedere sector

Vervangen van een (asbest)dak of nieuwbouw van een stal, loods of schuur daar heb je het liefste zo min mogelijk zorgen over. Je hebt al genoeg aan je hoofd. Je wilt een dak (en gevel), waarbij er geen problemen boven je hoofd hangen, maar zekerheid.

De vijf zekerheden voor SAB voor het dak en gevel

1. Een oer-Nederlands product
Al bijna 50 jaar vanuit onze thuisbasis IJsselstein, waar het allemaal begon met profielplaten. Vervolgens alweer 30 jaar met sandwichpanelen uit Nieuwegein en nu met een spiksplinternieuwe fabriek in Geldermalsen.

2. Een duurzaam dak en gevel
Duurzaam in alle opzichten: staal gaat lang mee en is keer op keer te recyclen. Gecertificeerd van de grondstof tot het product uit de fabriek.

3. Tot 40 jaar Confidex® garantie
Wat goed is, zoals onze voorgelakt staal Colorcoat, komt met een goede garantie. Confidex Garanties lopen op tot 40 jaar onderhoudsvrij en lopen direct bij de fabrikant.

4. Afspraak is afspraak
Nuchter en betrouwbaar. Vraag het de relaties die al jarenlang zaken met ons doen. We leveren wat we zeggen en problemen lossen we op.

5. Onafhankelijk advies
Jouw resultaat telt. Onze experts staan klaar om je bij alle aspecten over de toepassing van onze producten te adviseren. Van berekeningen tot kleuradvies. Ben je met een ander product beter geholpen? Dan zeggen we dat.

SAB-profiel bv

Je vindt op deze website alle informatie over onze duurzame, innovatieve SAB producten en diensten op het gebied van metalen dak- en gevelsystemen, PIR sandwichpanelen, profielplaten, binnendozen en zetwerk. Alles op maat gemaakt voor ieder bouwproject. Met onze stalen producten worden zo mooie, duurzame, moderne en hoogwaardige industriële gebouwen, sportcomplexen, kantoren en woningen gebouwd. Voor de beste metalen dak- en gevelsystemen en andere oplossingen in staal ben je bij SAB-profiel dus aan het juiste adres! SAB levert niet aan particulieren.

Locatie IJsselstein

Produktieweg 2
3401 MG IJsselstein
Postbus 97
3400 AB IJsselstein
+31 (0)30 6879 700
info@sabprofiel.nl

Locatie Geldermalsen

Plettenburglaan 16
4191 PG Geldermalsen

Volg SAB-profiel op