Leveringen

Franco levering

Snel en franco geleverd

Waar je ook aan het werk gaat, onze centrale (productie)locatie’s in het hart van Nederland bieden het voordeel van een snelle levering. Daarbij leveren we franco. En wanneer je aangeeft welke materialen je waar en wanneer wilt ontvangen, nemen wij graag de organisatie van de logistiek voor onze rekening.

Onze franco transporten worden allemaal verzorgd door de firma P&O Ferrymasters (POFM). P&O maakt gebruik van een vaste pool van lokale vervoerders die ruime ervaring hebben met lengte transporten en soortgelijke ladingen. De vervoerders zijn bekend met de SAB producten, tijdleveringen en de flexibiliteit die gevraagd wordt op een bouwplaats. 

Neem voor al je vragen over franco leveringen contact op met de afdeling planning. Het e-mailadres waarop je de planning kunt bereiken is planning.sab@tatasteeleurope.com.

Aangezien wij werken met laadvensters, moet iedere transporteur een laadafspraak maken bij onze transportpartner P&O Ferrymasters. Zij zijn te bereiken via email: laadplanningSAB@pofm.com of telefonisch op 030-6879634.

Franco transporten kun je afroepen met het Excel afroepformulier dat je kunt downloaden.

Downloads

Afroep orders

Afroepprocedure

Om u de beste service te kunnen verlenen met betrekking tot het tijdig produceren en het verladen van order(s) produceert SAB-profiel enkel op basis van afroep.

Productie op basis van afroepen

Zodra een afhaalbevestiging bij ons binnen is, wordt een order vrijgegeven voor productie en ingepland. Hierdoor kun je ervan uitgaan dat je order op tijd klaarligt. Omdat wij alleen datgene produceren, wat ook daadwerkelijk wordt opgehaald, zijn we beter in staat om bestaande orders te bespoedigen en/of nieuwe orders sneller te produceren. Franco transporten kun je afroepen met het afroepformulier. Om af fabriek orders te kunnen vrijgeven voor productie heeft onze planning onderstaande informatie nodig.

  • Gewenste laaddatum
  • SAB ordernummers
  • Contactgegevens van de vervoerder
  • Eventueel gewenste laadvolgorde

Eén afdeling als aanspreekpunt 

Om alles optimaal te laten verlopen, kunnen we niet zonder ieders medewerking. Hierbij moet je denken aan het tijdig afroepen van de te laden orders (uiterlijk op de 4werkdag voordat geladen moet worden). Indien je een specifieke indeling op de trailer wenst, horen wij dit graag tijdig (profielen 1 week voor de laaddatum, panelen 2 weken), zodat wij hier tijdens de productie rekening mee kunnen houden. Zo kunnen je producten effectief en in korte tijd geproduceerd en geladen worden.

Alles over laden op de pagina Laden