Leveringen

Franco levering

Snel en franco geleverd

Waar je ook aan het werk gaat, onze centrale (productie)locatie’s in het hart van Nederland bieden het voordeel van een snelle levering. Daarbij leveren we franco. En wanneer je aangeeft welke materialen je waar en wanneer wilt ontvangen, nemen wij graag de organisatie van de logistiek voor onze rekening.

Onze franco transporten worden allemaal verzorgd door de firma P&O Ferrymasters (POFM). P&O maakt gebruik van een vaste pool van lokale vervoerders die ruime ervaring hebben met lengte transporten en soortgelijke ladingen. De vervoerders zijn bekend met de SAB producten, tijdleveringen en de flexibiliteit die gevraagd wordt op een bouwplaats. 

Neem voor al je vragen over franco leveringen contact op met de afdeling planning. Het e-mailadres waarop je de planning kunt bereiken is planning.sab@tatasteeleurope.com.

Aangezien wij werken met laadvensters, moet iedere transporteur een laadafspraak maken bij onze transportpartner P&O Ferrymasters. Zij zijn te bereiken via email: laadplanningSAB@pofm.com of telefonisch op 030-6879634.

Franco transporten kun je afroepen met het Excel afroepformulier dat je kunt downloaden.

Downloads

Afroep orders

Afroepprocedure

Om u de beste service te kunnen verlenen met betrekking tot het tijdig produceren en het verladen van order(s) produceert SAB-profiel enkel op basis van afroep.

Productie op basis van afroepen

Zodra een afhaalbevestiging bij ons binnen is, wordt een order vrijgegeven voor productie en ingepland. Hierdoor kun je ervan uitgaan dat je order op tijd klaarligt. Omdat wij alleen datgene produceren, wat ook daadwerkelijk wordt opgehaald, zijn we beter in staat om bestaande orders te bespoedigen en/of nieuwe orders sneller te produceren. Franco transporten kun je afroepen met het afroepformulier. Om af fabriek orders te kunnen vrijgeven voor productie heeft onze planning onderstaande informatie nodig.

  • Gewenste laaddatum
  • SAB ordernummers
  • Contactgegevens van de vervoerder
  • Eventueel gewenste laadvolgorde

Eén afdeling als aanspreekpunt 

Om alles optimaal te laten verlopen, kunnen we niet zonder ieders medewerking. Hierbij moet je denken aan het tijdig afroepen van de te laden orders (uiterlijk op de 4werkdag voordat geladen moet worden). Indien je een specifieke indeling op de trailer wenst, horen wij dit graag tijdig (profielen 1 week voor de laaddatum, panelen 2 weken), zodat wij hier tijdens de productie rekening mee kunnen houden. Zo kunnen je producten effectief en in korte tijd geproduceerd en geladen worden.

Laden op basis van tijdsafspraken 

Om de wachttijden bij SAB-profiel te minimaliseren, verzoeken we iedere vervoerder een tijdsafspraak te maken. Na het maken van deze afspraak wordt er laadcapaciteit gereserveerd. Hierdoor hoef je meestal niet (lang) op andere vervoerders of op laadpersoneel te wachten. SAB-profiel streeft ernaar vrachtwagens binnen 2 uur te laden. Als voor een lading meer dan 2 uur laadtijd benodigd is, dan zal de laadplanner contact opnemen met de vervoerder. Om onze laadafspraken zo goed mogelijk na te komen, hebben vervoerders die zich vóór aanvang van het tijdsvenster aangemeld hebben bij de balie voorrang op vervoerders die niet op tijd aangemeld zijn.

SAB-profiel bv

Je vindt op deze website alle informatie over onze duurzame, innovatieve SAB producten en diensten op het gebied van metalen dak- en gevelsystemen, PIR sandwichpanelen, profielplaten, binnendozen en zetwerk. Alles op maat gemaakt voor ieder bouwproject. Met onze stalen producten worden zo mooie, duurzame, moderne en hoogwaardige industriële gebouwen, sportcomplexen, kantoren en woningen gebouwd. Voor de beste metalen dak- en gevelsystemen en andere oplossingen in staal ben je bij SAB-profiel dus aan het juiste adres! SAB levert niet aan particulieren.

Locatie IJsselstein

Produktieweg 2
3401 MG IJsselstein
Postbus 97
3400 AB IJsselstein
+31 (0)30 6879 700
info@sabprofiel.nl

Locatie Geldermalsen

Plettenburglaan 16
4191 PG Geldermalsen

Volg SAB-profiel op