Past jouw profiel
bij SAB-profiel?

Impact maken met gevels en daken?

Misschien dat onze naam je nog niks zegt. Maar onze producten vast wel: die vind je op allerlei gebouwen, tot aan de meest bijzondere ontwerpen aan toe. Bij SAB-profiel maken we sandwichpanelen en profielplaten voor daken en gevels. In Nederland en Duitsland zijn we er groot mee geworden. Zin om mee te groeien? Je bent welkom in onze productielocaties in Geldermalsen en IJsselstein. Of ga je op kantoor in IJsselstein in een ondersteunende rol aan slag? Op deze site maken we je alvast enthousiast.

SAB-profiel in 100 woorden

Bij SAB-profiel maken we sandwichpanelen, profielplaten, designprofielen en binnendozen, inclusief zetwerk. Met diverse materialen en een groot pakket coatings en kleuren kunnen architecten, montage- en bouwbedrijven eindeloos variëren. Zo krijgen industriële gebouwen, sportcomplexen, kantoren en woningen allemaal een ander gezicht. Continu vernieuwen we onze producten voor gevels en daken. Ze worden kleurrijker, gevarieerder en vooral duurzamer.

Onze fabriek in Geldermalsen is de modernste ter wereld in zijn soort. Milieuvriendelijk produceren staat hoog aangeschreven. Met maar liefst 4500 zonnepanelen is deze locatie bijna CO2-neutraal. En waar we ook om bekend staan, is als plezierige werkgever. Eén die mensen de ruimte geeft.

Waarom je aanstaande collega’s hier graag werken

  • Lonen en salarissen boven het gebruikelijke cao-loon.
  • Veel vrije tijd: 27 vakantiedagen en 13 atv-dagen (op basis van fulltime dienstverband).
  • 8% vakantietoeslag en een vaste dertiende maand.
  • Prima pensioenvoorziening, collectieve ziektekostenregeling.
  • Aantrekkelijk fietsen- en fitnessplan, eigen vitaliteitsprogramma.
  • Veel mogelijkheden om te groeien, intern opleidingsprogramma.

Vijftig jaar innovaties bij SAB-profiel

Vijftig jaar SAB-profiel. Als er één woord is dat als een rode draad door de historie loopt, is het wel innovatie. Innovatie op productgebied, in de productiefaciliteiten zelf, en tegenwoordig vooral ook op het terrein van duurzaamheid. Het heeft SAB-profiel gebracht waar het bedrijf nu staat: als een van de top-3 leveranciers van profielplaten en sandwichpanelen in Nederland, en een sterke positie bij de buren in Duitsland. En als ‘innovatie’ de motor is achter de succesvolle ontwikkeling in een halve eeuw tijd, dan is stilzitten er niet bij.

Wil je kennismaken?

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.