Architectuur

De identiteit van een gebouw, of dit nu om utiliteitsbouw of woningbouw gaat, wordt voor een groot deel bepaald door de keuze van het bouwmateriaal. SAB-profiel levert een breed scala aan stalen sandwichpanelen en profielplaten voor zowel gevel als dak. De variatie is enorm. Zo zijn er vele vormen, verschillende coatings, kleuren en texturen, maar ook duurzame oplossingen en brandwerende eigenschappen. SAB-profiel blijft groeien in de steeds veranderende markt en zorgt steeds weer voor een ontwerp op maat.

Inspiratie  

Inspiratie opdoen voor de ontwikkeling van een uniek gebouw kan eenvoudig met het uitgebreide productaanbod en projectendatabase van SAB-profiel. In het bijzonder is de variatie in onze design profielen lijn enorm en zijn de mogelijkheden bijna oneindig.

Creatieve vrijheid

Creatieve vrijheid is in de architectuur enorm belangrijk. SAB-profiel begeleidt graag tijdens elke stap van ieder project, zodat dromen uitkomen en de juiste uitstraling van een gebouw wordt bereikt. SAB-profiel helpt.

Advies en ondersteuning

Ook voor advies en technische ondersteuning staan wij klaar in alle stadia van het bouwproces. Voor ieder project, nieuwbouw of renovatie, groot of klein hebben we een oplossing. Onze experts zitten klaar om je vragen te beantwoorden. Van bestekteksten en sterkteberekeningen tot advies met betrekking tot brand, akoestiek, isolatie, luchtdicht bouwen en detailleringen. Speciaal voor architecten heeft SAB architectenbezoekers die meedenken en adviseren over de esthetische kant van het ontwerp. Ook na afloop van het bouwtraject staan we klaar om vragen te beantwoorden. Bel: +31 (0) 30 68 79 700 of mail: info@sabprofiel.nl.  

Ontdek meer informatie binnen de SAB-website: 

  • Bezoek ons Downloadcenter waar heel veel technische informatie te vinden is zoals het technisch handboek, producttekeningen en certificaten. 
  • Ontdek de referentieprojecten in onze Projectendatabase. Hier kun je o.a. op product en kleur zoeken.
  • Check de Colorcoat®-pagina’s met alle info over coatings en kleuren.
  • De BIM 3D-modellen en -data vind je in de uitgebreide Tata Steel DNA Profiler.
  • Werk met onze online Bestekservice.
  • Download SAB-Static, het gratis rekenprogramma voor profielplaten en binnendozen.
  • Twijfel je over de keuze van een profiel of kleur? Vraag een gratis productmonster of kleurenstaal aan.

Afspraak maken?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Door in één van de offerteaanvraagformulieren in te vullen kunnen we snel bij u terugkomen.

Vraag snel een offerte aan

Vul je e-mailadres in en wij nemen contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.