Laden

Laden een zaak van organiseren en plannen

In dit deel van de website hebben wij informatie gezet over het laden in IJsselstein en Geldermalsen. Ook vind je enkele SAB documenten (als pdf) die te maken hebben met (veilig) laden bij SAB-profiel. 

Laden in IJsselstein

In IJsselstein kan op werkdagen geladen worden tussen 6:00 en 16:00 uur. Bij drukte of uitzondering kan er uitgeweken worden naar de avond. De chauffeur dient  zich met de SAB ordernummers melden bij de expeditiebalie. Alle producten worden af fabriek als pakket geleverd in houten kransen, op houten pallets of in folie gewikkeld. Bij de juiste handling van de pakketten biedt de verpakking voldoende bescherming. Onze producten, in het bijzonder in verzinkte, ongelakte dan wel perfo uitvoering, dienen in gesloten auto’s te worden vervoerd om ‘witroest’ te voorkomen. Voor het transport van binnendozen zijn luchtgeveerde auto’s een vereiste. Bij binnendozen moet altijd gezekerd worden met behulp van rongen naast de lading. Voor binnendozen en profielplaten vind je de voorschriften voor het aantal te stapelen pakketten en de wijze van zekeren van deze lading uitgelegd in de download ‘SAB Instructie laden en lading zekeren’. Er wordt geladen met bovenloopkranen. Het is voor ons niet mogelijk om met een heftruck te laden. Dit betekent dat de bovenzijde van de oplegger open moet. De chauffeur wordt geacht de pakketten te positioneren en de hijsbanden los te maken. Voor de veiligheid van de chauffeur dienen de zijwanden van tautliners volledig geopend te worden. Als je een specifieke laadvolgorde wenst, dan verzoeken we dit op de afroep kenbaar te maken en deze volgorde mee te geven aan de chauffeur. Het eindoordeel met betrekking tot de stabiliteit van een stapeling ligt bij SAB. Laden in Open Top containers is mogelijk, vraag verkoop naar de voorwaarden. Voor export- en zeewaardig transport zijn er speciale verpakkingseisen voor de paketten (tegen extra kosten).

Profielen (IJsselstein):
planning.sab@tatasteeleurope.com
Tel:      +31 (0)30 687 96 20
Bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 16:30 uur

Laden in Geldermalsen

In Geldermalsen kan op werkdagen geladen worden tussen 7:30 en 15:30 uur. Bij drukte of uitzondering kan er uitgeweken worden naar andere tijden. De chauffeur dient zich met de SAB ordernummers melden bij het bedrijfsbureau. Alle producten worden af fabriek als pakket geleverd in eps pallets en in folie gewikkeld. Bij de juiste handling van de pakketten biedt de verpakking voldoende bescherming. Voor het transport van sandwichpanelen zijn luchtgeveerde auto’s een vereiste. SAB-profiel adviseert voor de sandwichpanelen de pakketten maximaal twee hoog te stapelen om vervormingen tijdens het transport te voorkomen. Voor ladingzekeren altijd beschermhoeken gebruiken om te voorkomen dat de panelen insnoeren. Voor panelen vind je de voorschriften voor het aantal te stapelen pakketten en het zekeren van deze lading uitgelegd in de download ‘SAB Instructie laden en lading zekeren’. Er wordt via de zijkant geladen met een heftruck of zijlader. Panelen langer dan 12 meter worden alleen geladen op open auto’s in verband met kans op beschadigingen. 

Sandwichpanelen (Geldermalsen): 
sandwich.sab-profiel@tatasteeleurope.com
Tel:      +31 (0)30 687 96 74 
Bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 16:30 uur

SAB-profiel bv

Je vindt op deze website alle informatie over onze duurzame, innovatieve SAB producten en diensten op het gebied van metalen dak- en gevelsystemen, PIR sandwichpanelen, profielplaten, binnendozen en zetwerk. Alles op maat gemaakt voor ieder bouwproject. Met onze stalen producten worden zo mooie, duurzame, moderne en hoogwaardige industriële gebouwen, sportcomplexen, kantoren en woningen gebouwd. Voor de beste metalen dak- en gevelsystemen en andere oplossingen in staal ben je bij SAB-profiel dus aan het juiste adres! SAB levert niet aan particulieren.

Locatie IJsselstein

Produktieweg 2
3401 MG IJsselstein
Postbus 97
3400 AB IJsselstein
+31 (0)30 6879 700
info@sabprofiel.nl

Locatie Geldermalsen

Plettenburglaan 16
4191 PG Geldermalsen

Volg SAB-profiel op