SAB heeft alle certificeringen voor duurzaamheid die je nodig hebt

Certificeringsmethodieken kunnen helpen om duurzamer te werken. Soms staan ze simpelweg in de ontwerpeisen. SAB-profiel heeft alle certificeringen die je nodig hebt voor de meest gangbare methodieken, zoals BREEAM: ISO 9001, ISO 14001, EN 1090 en BES 6001 certificaten en Milieu Relevante Product Informatie (EPD) databladen. Op dit moment zijn we bezig met de CO2-Prestatieladder. Onze blinde sandwichpanelen zijn ook opgenomen in de Nationale Milieu Database, meer producten gaan volgen.

BREEAM

De Dutch Green Building (DGBC) organisatie promoot het BREEAM systeem. Een belangrijk instrument is de BES 6001 certificering die extra punten oplevert in de BREEAM score. Verder zijn de Milieu Relevante Product Informatie (MRPI) databladen van belang en de Environmental Product Declarations (EPD’s) van belang. Ook via de branche organisatie Bouwen met Staal is veel informatie over duurzaamheid te vinden.

Bouwakkooord Staal

SAB werkt niet alleen als het om duurzaamheid gaat. Samen met partners in de bouw heeft SAB het “Bouwakkoord Staal” ondertekend. Hierin staan afspraken tussen toeleveranciers van de bouw om duurzamer te bouwen. De belangrijkste afspraken zijn om in 2030 60% CO2 te bespraren, circulariteit van staal in de bouw te verhogen en milieurisico’s te beperken. Lees er alles over op de website van het “Bouwakkoord Staal” of in de whitepaper over het Bouwakkoord Staal.. 

Milieucertificaten

Meer over onze ISO 9001, ISO 14001, EN 1090 en BES 6001 certificaten en Milieu Relevante Product Informatie (EPD) databladen vind je op de pagina milieubeleid. Bijna alle SAB producten zijn ook opgenomen in de Nationale Milieu Database. Meer over CO2 prestatieladder op deze pagina.

Direct naar de downloads van deze certificaten.

SAB-profiel bv

Je vindt op deze website alle informatie over onze duurzame, innovatieve SAB producten en diensten op het gebied van metalen dak- en gevelsystemen, PIR sandwichpanelen, profielplaten, binnendozen en zetwerk. Alles op maat gemaakt voor ieder bouwproject. Met onze stalen producten worden zo mooie, duurzame, moderne en hoogwaardige industriële gebouwen, sportcomplexen, kantoren en woningen gebouwd. Voor de beste metalen dak- en gevelsystemen en andere oplossingen in staal ben je bij SAB-profiel dus aan het juiste adres! SAB levert niet aan particulieren.

Locatie IJsselstein

Produktieweg 2
3401 MG IJsselstein
Postbus 97
3400 AB IJsselstein
+31 (0)30 6879 700
info@sabprofiel.nl

Locatie Geldermalsen

Plettenburglaan 16
4191 PG Geldermalsen

Volg SAB-profiel op