Utiliteitsbouw

Regelgeving in de utiliteitsbouw wordt steeds complexer. Duurzaamheid, brandbeveiliging en thermische eisen staan op scherp. De stalen sandwichpanelen en dak– en gevelprofielplaten van SAB-profiel zorgen voor economische en duurzame oplossingen in de utiliteitsbouw.

‘Compleet en vooruitstrevend productaanbod voor de utiliteitsbouw’

Alle gebouwen die geen woonbestemming hebben, vallen onder utiliteitsbouw. Denk bijvoorbeeld aan fabrieken, kantoren, scholen, distributiecentra en opslagruimtes, maar ook winkels, ziekenhuizen, sportgebouwen en energiecentrales. SAB-profiel heeft een compleet en vooruitstrevend productaanbod ontwikkeld dat aan de specifieke eisen in de utiliteitsbouw voldoet.

Kant-en-klare oplossingen

Stalen sandwichpanelen, dakprofielen en gevelplaten zijn niet alleen duurzaam, maar ook prestatiegericht. Het zijn kant-en-klare staaloplossingen die voldoen aan alle hoge eisen op het gebied van isolatie, brandveiligheid en akoestiek. Ook dat laatste is in de utiliteitsbouw van groot belang. Onze (geperforeerde) producten bieden een oplossing voor problemen met geluid en nagalm.

Esthetiek

Het gebruik van sandwichpanelen en dak- en gevelplaten is al jaren de meest gekozen en beste keuze in de utiliteitsbouw. Zeker de grote keuze in coatings en kleuren geeft ieder utiliteitsproject een eigen uniek karakter, zie ook de vele referentieprojecten elders op de website.

Zekerheid met garantie

Met Colorcoat HPS200 Ultra® en voor Colorcoat Prisma® kies je voor zekerheid en duurzaamheid. Voor beide coatings geldt een Confidex garantietermijn van maximaal 40 jaar, ook voor snijkanten en zonder jaarlijkse inspectie en onderhoudsverplichting.

Ook voor hoge architectonische eisen

De staaloplossingen van SAB-profiel zijn niet meer de grijze dozen van vroeger. Ze worden ook veel toegepast wanneer hoge architectonische eisen worden gesteld aan gebouwen, zoals bijvoorbeeld bij moderne opslaghallen, bedrijfsverzamelgebouwen en kantoren. SAB-profiel beschikt over de kennis en de faciliteiten om bij dit soort projecten te adviseren. Voor technische ondersteuning zijn we bereikbaar. Bel: +31 (0) 30 68 79 700 of mail: info@sabprofiel.nl

Afspraak maken?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Door in één van de offerteaanvraagformulieren in te vullen kunnen we snel bij u terugkomen.

Vraag snel een offerte aan

Vul je e-mailadres in en wij nemen contact met je op.