Utiliteitsbouw

Regelgeving in de utiliteitsbouw wordt steeds complexer. Duurzaamheid, brandbeveiliging en thermische eisen staan op scherp. De stalen sandwichpanelen en dak– en gevelprofielplaten van SAB-profiel zorgen voor economische en duurzame oplossingen in de utiliteitsbouw.

‘Compleet en vooruitstrevend productaanbod voor de utiliteitsbouw’

Alle gebouwen die geen woonbestemming hebben, vallen onder utiliteitsbouw. Denk bijvoorbeeld aan fabrieken, kantoren, scholen, distributiecentra en opslagruimtes, maar ook winkels, ziekenhuizen, sportgebouwen en energiecentrales. SAB-profiel heeft een compleet en vooruitstrevend productaanbod ontwikkeld dat aan de specifieke eisen in de utiliteitsbouw voldoet.

Kant-en-klare oplossingen

Stalen sandwichpanelen, dakprofielen en gevelplaten zijn niet alleen duurzaam, maar ook prestatiegericht. Het zijn kant-en-klare staaloplossingen die voldoen aan alle hoge eisen op het gebied van isolatie, brandveiligheid en akoestiek. Ook dat laatste is in de utiliteitsbouw van groot belang. Onze (geperforeerde) producten bieden een oplossing voor problemen met geluid en nagalm.

Esthetiek

Het gebruik van sandwichpanelen en dak- en gevelplaten is al jaren de meest gekozen en beste keuze in de utiliteitsbouw. Zeker de grote keuze in coatings en kleuren geeft ieder utiliteitsproject een eigen uniek karakter, zie ook de vele referentieprojecten elders op de website.

Zekerheid met garantie

Met Colorcoat HPS200 Ultra® en voor Colorcoat Prisma® kies je voor zekerheid en duurzaamheid. Voor beide coatings geldt een Confidex garantietermijn van maximaal 40 jaar, ook voor snijkanten en zonder jaarlijkse inspectie en onderhoudsverplichting.

Ook voor hoge architectonische eisen

De staaloplossingen van SAB-profiel zijn niet meer de grijze dozen van vroeger. Ze worden ook veel toegepast wanneer hoge architectonische eisen worden gesteld aan gebouwen, zoals bijvoorbeeld bij moderne opslaghallen, bedrijfsverzamelgebouwen en kantoren. SAB-profiel beschikt over de kennis en de faciliteiten om bij dit soort projecten te adviseren. Voor technische ondersteuning zijn we bereikbaar. Bel: +31 (0) 30 68 79 700 of mail: info@sabprofiel.nl

Afspraak maken?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Door in één van de offerteaanvraagformulieren in te vullen kunnen we snel bij u terugkomen.

Vraag snel een offerte aan

Vul je e-mailadres in en wij nemen contact met je op.

SAB-profiel bv

Je vindt op deze website alle informatie over onze duurzame, innovatieve SAB producten en diensten op het gebied van metalen dak- en gevelsystemen, PIR sandwichpanelen, profielplaten, binnendozen en zetwerk. Alles op maat gemaakt voor ieder bouwproject. Met onze stalen producten worden zo mooie, duurzame, moderne en hoogwaardige industriële gebouwen, sportcomplexen, kantoren en woningen gebouwd. Voor de beste metalen dak- en gevelsystemen en andere oplossingen in staal ben je bij SAB-profiel dus aan het juiste adres! SAB levert niet aan particulieren.

Locatie IJsselstein

Produktieweg 2
3401 MG IJsselstein
Postbus 97
3400 AB IJsselstein
+31 (0)30 6879 700
info@sabprofiel.nl

Locatie Geldermalsen

Plettenburglaan 16
4191 PG Geldermalsen

Volg SAB-profiel op