EPS pallets retour

Wanneer je als SAB klant onderstaand formulier zo volledig mogelijk invult, halen wij de pallets gratis retour. Het minimale aantal is 10 stuks. Vul een indicatie in van het aantal eps pallets. Reken met 1 pallet per meter pakketlengte. Dus 6 pallets voor een pakket van 6 meter lang. Gebruik indien nodig het opmerkingen veld voor aanvullende informatie of bijzonderheden.

We streven ernaar, om ze binnen 5 werkdagen bij je op te halen (uiterlijk 10 werkdagen). Graag de pallets verzamelen op een goed bereikbare locatie. Bij vragen bel met SAB op 030 68 79 740.

LET OP: Je ontvangt automatisch een kopie van je opgave na invullen van het formulier!

Bedrijfs- en projectgegevens

Projectadres EPS pallets(Vereist)
SAB-profiel bv

Je vindt op deze website alle informatie over onze duurzame, innovatieve SAB producten en diensten op het gebied van metalen dak- en gevelsystemen, PIR sandwichpanelen, profielplaten, binnendozen en zetwerk. Alles op maat gemaakt voor ieder bouwproject. Met onze stalen producten worden zo mooie, duurzame, moderne en hoogwaardige industriële gebouwen, sportcomplexen, kantoren en woningen gebouwd. Voor de beste metalen dak- en gevelsystemen en andere oplossingen in staal ben je bij SAB-profiel dus aan het juiste adres! SAB levert niet aan particulieren.

Locatie IJsselstein

Produktieweg 2
3401 MG IJsselstein
Postbus 97
3400 AB IJsselstein
+31 (0)30 6879 700
info@sabprofiel.nl

Locatie Geldermalsen

Plettenburglaan 16
4191 PG Geldermalsen

Volg SAB-profiel op