Projecten

In dit deel van de site kun je zoeken in de SAB Projectendatabase met bijna 300 SAB referentieprojecten.

In de SAB projectendatabase zijn referentieprojecten opgenomen met een grote verscheidenheid aan producten, coatings en kleuren. Met behulp van de zoekstructuur kun je eenvoudig tot je keuze komen en een indruk krijgen van de vele mogelijkheden met de SAB producten.
Maak een keuze met de zoekboom om tot je keuze te komen. Je kunt op basis van 1 veld kiezen of een combinatie van zoekvelden. Zit je product of kleur er nog niet bij of heb je een bezoekadres nodig neem dan even contact op met de afdeling Product Services op +31 (0)30 687 97 00 of via info@sabprofiel.nl. In onze off-line versie hebben we nog honderden andere referentieprojecten beschikbaar om je van dienst te zijn.
Je kunt bij ons natuurlijk ook je eigen projecten bij ons aanmelden voor plaatsing op de SAB-profiel website indien er SAB materiaal in verwerkt is.

  • Toepassing

SAB-profiel bv

Je vindt op deze website alle informatie over onze duurzame, innovatieve SAB producten en diensten op het gebied van metalen dak- en gevelsystemen, PIR sandwichpanelen, profielplaten, binnendozen en zetwerk. Alles op maat gemaakt voor ieder bouwproject. Met onze stalen producten worden zo mooie, duurzame, moderne en hoogwaardige industriële gebouwen, sportcomplexen, kantoren en woningen gebouwd. Voor de beste metalen dak- en gevelsystemen en andere oplossingen in staal ben je bij SAB-profiel dus aan het juiste adres! SAB levert niet aan particulieren.

Locatie IJsselstein

Produktieweg 2
3401 MG IJsselstein
Postbus 97
3400 AB IJsselstein
+31 (0)30 6879 700
info@sabprofiel.nl

Locatie Geldermalsen

Plettenburglaan 16
4191 PG Geldermalsen

Volg SAB-profiel op