Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Naast duurzaamheid speelt ook maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) een belangrijke rol bij SAB-profiel, waarbij ons MVO-beleid afgeleid is van het Tata Steel MVO-beleid: staalmaken met oog voor maatschappij en omgeving.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) betekent voor ons dat we niet alleen staal maken vanuit het belang van onze klanten, maar daarbij ook oog hebben voor de belangen van onze medewerkers, omgeving en maatschappij waar we in opereren. Daarin proberen we een gezonde balans te vinden waarbij de continuïteit van het bedrijf niet uit het oog wordt verloren.

We willen met onze belangrijkste stakeholders verantwoord en duurzaam samenwerken en hebben speerpunten benoemd waar de komende jaren vooral de aandacht op zal worden gericht.

Deze speerpunten zijn:

  • Duurzaam produceren
  • Energie-efficiency en CO2-uitstoot per m2 geproduceerd product
  • Resource-efficiency
  • Duurzaam inkopen
  • Duurzame producten en productontwikkeling
  • De beste mensen

Hoe we scoren op onze speerpunten zie en lees je bij milieubeleid.

SAB-profiel bv

Je vindt op deze website alle informatie over onze duurzame, innovatieve SAB producten en diensten op het gebied van metalen dak- en gevelsystemen, PIR sandwichpanelen, profielplaten, binnendozen en zetwerk. Alles op maat gemaakt voor ieder bouwproject. Met onze stalen producten worden zo mooie, duurzame, moderne en hoogwaardige industriële gebouwen, sportcomplexen, kantoren en woningen gebouwd. Voor de beste metalen dak- en gevelsystemen en andere oplossingen in staal ben je bij SAB-profiel dus aan het juiste adres! SAB levert niet aan particulieren.

Locatie IJsselstein

Produktieweg 2
3401 MG IJsselstein
Postbus 97
3400 AB IJsselstein
+31 (0)30 6879 700
info@sabprofiel.nl

Locatie Geldermalsen

Plettenburglaan 16
4191 PG Geldermalsen

Volg SAB-profiel op