SAB Technisch handboek

Compleet of in delen

In dit deel kun je o.a. een pdf downloaden van het complete technisch handboek van SAB-profiel. Het is de complete digitale versie. Indien gewenst kunt u ook voor een afzonderlijk hoofdstuk kiezen. Natuurlijk kunt u het SAB Technisch handboek nog steeds als boekwerk verkrijgen. Deze is iets minder compleet dan de pdf en bevat alleen de belangrijkste tabellen voor de meest gangbare producten. U kunt deze aanvragen via de contactpagina of via een email aan info@sabprofiel.nl.

In verband met het bouwbesluit van 1 april 2012 hebben we het sinds de versie van 2015 over CC gevolgklassen in plaats van de oude veiligheidsklassen, welke nog in de geprinte versie staan van 2011. Deze oude papieren versie is deels nog wel bruikbaar daar gevolgklasse 3 overeenkomt met gevolgklasse CC2, maar u kunt beter een nieuwe versie aanvragen bij SAB.

Wilt u exact rekenen voor profielplaten en binnendozen gebruik dan ons gratis SAB-Static rekenprogramma. Vraag deze aan via de contactpagina door een logincode aan te klikken en uw gegevens in te vullen. Na ontvangst van uw logincode en wachtwoord kunt u het SAB Static programma downloaden via het beveiligde login deel van de website.

Voor berekeningen aan sandwichpanelen helpen wij je nog steeds graag. Neem daarvoor contact op met de afdeling Product Services via 030 687 97 00 of via info@sabprofiel.nl.