Kwaliteitsrichtlijnen

Kwaliteitsrichtlijn metalen daken en gevels

De EPAQ quality regulations van PPA-Europe bevatten de verschillende producteigenschappen en toelaatbare toleranties. Deze richtlijn is gebaseerd op de Europese normen, maar gaat net even iets verder voor een betere productkwaliteit. De actuele versie van deze richtlijn is in het Engels, Duits en Frans direct te downloaden onderaan deze pagina. Als extra download is de Engelse versie van de montagerichtlijn sandwichpanelen van PPA-Europe beschikbaar. 

De ‘Kwaliteitsrichtlijn Metalen Daken en Gevels’ is tot stand gekomen in een samenwerking tussen MDG-NET en de zusterorganisatie DumeboDWS, de brancheorganisatie van de verwerkingsbedrijven en bestaat uit twee delen, namelijk deel 1 van en voor de verwerkers, waarin de montage geregeld is en deel 2 door de producenten, met toepassingsinformatie.

De MDG/DumeboDWS Kwaliteitsrichtlijn is onderverdeeld in twee delen, te weten:
Deel 1: Technische richtlijn voor de montage en verwerking van materialen
Deel 2: Dak- en gevelmaterialen, isolatie- en bevestigingsmaterialen, constructies, informatie deze is direct hieronder te downloaden als pdf bestand. 

Kijk op de kwaliteitspagina op deze website voor meer informatie

SAB-profiel bv

Je vindt op deze website alle informatie over onze duurzame, innovatieve SAB producten en diensten op het gebied van metalen dak- en gevelsystemen, PIR sandwichpanelen, profielplaten, binnendozen en zetwerk. Alles op maat gemaakt voor ieder bouwproject. Met onze stalen producten worden zo mooie, duurzame, moderne en hoogwaardige industriële gebouwen, sportcomplexen, kantoren en woningen gebouwd. Voor de beste metalen dak- en gevelsystemen en andere oplossingen in staal ben je bij SAB-profiel dus aan het juiste adres! SAB levert niet aan particulieren.

Locatie IJsselstein

Produktieweg 2
3401 MG IJsselstein
Postbus 97
3400 AB IJsselstein
+31 (0)30 6879 700
info@sabprofiel.nl

Locatie Geldermalsen

Plettenburglaan 16
4191 PG Geldermalsen

Volg SAB-profiel op