SAB Technisch handboek

Compleet of in delen

In dit deel kun je o.a. een pdf downloaden van het complete technisch handboek van SAB-profiel. Het is de complete digitale 2023 versie. Indien gewenst kun je ook voor een afzonderlijk hoofdstuk kiezen. Natuurlijk kun je het SAB Technisch handboek nog steeds als boekwerk verkrijgen. Deze is iets minder compleet dan de pdf en bevat alleen de belangrijkste tabellen voor de meest gangbare producten. Deze is aan te vragen via de contactpagina of via een email aan info@sabprofiel.nl.

In verband met het bouwbesluit van 1 april 2012 hebben we het sinds de versie van 2015 over CC gevolgklassen in plaats van de oude veiligheidsklassen.
Oude papieren versies zijn niet meer bruikbaar door de vele wijzigingen (zie de achterkant uit welke jaar je versie komt). Vraag een nieuw exemplaar SAB Technisch handboek 2023 aan om weer helemaal up to date te zijn.

Wil je exact rekenen voor profielplaten en binnendozen gebruik dan ons gratis SAB-Static rekenprogramma. Deze kan je hieronder direct downloaden als zip file, die je op je eigen PC of laptop kan uitpakken en installeren. 

Voor berekeningen aan sandwichpanelen helpen wij je nog steeds graag, zeker voor Carrier panelen. Neem daarvoor contact op met de afdeling Product Services via 030 687 97 00 of via info@sabprofiel.nl. 

SAB Statische waarden profielplaten

Voor verkoop op de Duitse markt hebben we van de meeste profielplaten onze statische waarden laten controleren en stempelen, de zogenaamde ‘Typenprüfung’. Onderstaand vind je een overzicht van deze waarden.