SAB detail- en producttekeningen

SAB Details in DWG, DXF en PDF

Voor de toepassing van onze producten hebben wij 67 details uitgewerkt, zie lager op deze pagina. Er zijn 15 details voor sandwichpanelen, 10 details voor opbouwsystemen en 42 SAB-Carrier panelen. Allemaal in dxf, dwg en pdf beschikbaar. De details van de verschillende situaties illustreren waarin onze producten zijn toegepast. Voor een snelle blik is het handig om eerst de pdf downloaden en bekijken. Wij zijn graag bereid onze expertise in te zetten voor de technische beoordeling van de details die je zelf hebt gemaakt. 

SAB Producttekeningen in DWG, DXF en PDF formaat

Op deze pagina vind je tevens een complete serie producttekeningen van de verschillende SAB producten in DWG, DXF en PDF formaat. De bestanden staan in zip bestanden, die eenvoudig zijn uit te pakken en de download grootte beperkt houden.

SAB BIM 3D modellen

Wil je de SAB product-tekeningen in 3D formaat? Ga dan direct naar Tata Steel DNA Profiler om de SAB 3D BIM-objecten en/of productdata te downloaden. De BIM-objecten zijn beschikbaar in alle relevante BIM-softwareformaten, waaronder Autodesk Revit, ARCHICAD, Allplan en Trimble SketchUp. De BIM-objecten zijn tevens in verschillende levels van detail te downloaden en te bewerken.

Tata Steel heeft deze tool ontwikkeld om architecten, constructeurs, montagebedrijven en facility managers te ondersteunen. De unieke flexibele webgebaseerde gratis tool bevat alle 6.100 Europese bouwproducten van Tata Steel – waaronder dus alle SAB® producten. Om gebruik te maken van de BIM modellen en productdata moet u zich eenmalig registreren op www.tatasteeldnaprofiler.com.

Een 2e bron met de SAB BIM-objecten is de portal 3dfindit.com van Cadenas. Hier zijn de 3D BIM objecten zonder data zichtbaar in diverse formaten. Je hebt ook voor deze website een login nodig of kunt deze aanmaken bij de eerste download van je 3D modellen.

SAB Details PDF/DWG/DXF

SAB Producttekeningen DWG

SAB Producttekeningen DXF

SAB Producttekeningen PDF