SAB Bestekteksten

Online en offline

Een handige manier om een bestek tekst op maat te maken, is met de online SAB bestekservice. Met hulp van een paar gerichte vragen kan je direct een kant en klaar compleet bestek tekst maken voor de SAB producten volgens de STABU,  C3A (België) of BIM Spe-X systematiek en dan eenvoudig exporteren naar je eigen bestekprogramma zonder fouten. Ga dus naar de online bestekservices van SAB-profiel en maak je eigen bestek met de SAB producten.

Daarnaast is hier onderin op deze pagina eenvoudig een (offline) STABU bestek tekst te vinden voor de SAB-profiel producten. Stabu maakt PDF bestanden. Per productgroep is een zip bestand met alle PDF’s bij elkaar. Deze bestekteksten (FPS-Fabrikantgebonden Product Specficaties) per product kunnen dan uit de PDF gekopieerd worden. Alle bestekteksten zijn gecontroleerd door Stabu. Ook bij Stabu zelf zijn deze te vinden in de Stabu Fabrikantenindex: www.Stabu.nl/producten/.

De SAB product bestekbestanden staan ook op Bouwspex.nl (voorheen www.bestekservices.nl). Dit online portal is succesvol in de verspreiding van specificaties voor de bouw. Hierbij spelen BIM en keuzeondersteuning een belangrijke rol. Bouwspex.nl bevat verwijzingen naar productspecificaties, systeemoplossingen, bestekteksten en certificaten van veel bekende toeleveranciers in de bouw.