SAB Afroep en laden

SAB Afroepformulieren

Snel en franco geleverd of vervoer af fabriek

Waar je ook aan het werk gaat, onze centrale (productie)locatie’s in het hart van Nederland bieden je het voordeel van een snelle levering. Daarbij leveren we franco of af fabriek.

Voor franco leveringen nemen wij graag de organisatie van de logistiek voor onze rekening, zie de uitleg hierover op de service pagina SAB Franco levering. Franco transporten zijn af te roepen met het afroepformulier dat je hier kan downloaden in excel formaat. Ook voor af fabriek moeten de bestelde SAB producten op tijd klaar staan en in de juiste volgorde. Daarom hanteren we voor beide opties een afroepprocedure. Hiermee verlenen we onze relaties de beste service met betrekking tot het tijdig produceren en het verladen van order(s). SAB produceert namelijk enkel op basis van afroep. Voor meer uitleg zie de service pagina SAB Afroep orders.

Franco en af fabriek transporten kun je afroepen met de Excel SAB Afroepformulieren hieronder. Stuur ze minimaal 4 dagen voor gewenste levering naar planning.sab@tatasteeleurope.com.

SAB Laden

Op deze pagina vind je tevens een aantal documenten die van belang zijn voor veilig laden bij SAB in IJsselstein en Geldermalsen. Een verdere toelichting op het laden bij SAB-profiel vind je bij onze services op de pagina Laden.