T +31 (0) 30 68 79 700 Produktieweg 2, 3401 MG IJSSELSTEIN

SAB productiehal lage profielen

Afroep orders

Afroepprocedure

Om u de beste service te kunnen verlenen met betrekking tot het tijdig produceren en het verladen van uw order(s) produceert SAB-profiel enkel op basis van uw afroep.

Productie op basis van uw afroepen

Zodra uw afhaalbevestiging bij ons binnen is, wordt uw order vrijgegeven voor productie en ingepland. Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat uw order op tijd klaarligt. Omdat wij alleen datgene produceren, wat ook daadwerkelijk wordt opgehaald, zijn we beter in staat om uw bestaande orders te bespoedigen en/of nieuwe orders sneller te produceren. Franco transporten kunt u afroepen met het afroepformulier (zie op de pagina Franco Levering). Om af fabriek orders vrij te kunnen geven voor productie heeft onze planning onderstaande informatie nodig.

- Gewenste laaddatum
- SAB ordernummers
- Contactgegevens van de vervoerder
- Eventueel gewenste laadvolgorde

Eén afdeling als aanspreekpunt 

Om alles optimaal te laten verlopen, kunnen we niet zonder uw medewerking. Hierbij moet u denken aan het tijdig afroepen van de te laden orders (uiterlijk op de 4werkdag voordat geladen moet worden). Indien u een specifieke indeling op de trailer wenst, horen wij dit graag tijdig van u (profielen 1 week voor de laaddatum, panelen 2 weken), zodat wij hier tijdens de productie rekening mee kunnen houden. Met deze informatie zijn wij beter in staat om rekening te houden met uw wensen, zodat de producten effectief en in korte tijd geproduceerd en geladen kunnen worden.

Laden op basis van tijdsafspraken met u of uw vervoerder

Om de wachttijden bij SAB-profiel te minimaliseren, verzoeken we uw vervoerder een tijdsafspraak te maken. Na het maken van deze afspraak wordt er laadcapaciteit voor u gereserveerd. Hierdoor hoeft u niet op andere vervoerders of op laadpersoneel te wachten. SAB-profiel streeft ernaar vrachtwagens binnen 2 uur te laden. Als voor een lading meer dan 2 uur laadtijd benodigd is, dan zal de laadplanner contact opnemen met uw vervoerder. Om onze laadafspraken zo goed mogelijk na te komen, hebben vervoerders die zich vóór aanvang van het tijdsvenster aangemeld hebben bij de balie voorrang op vervoerders die niet op tijd aangemeld zijn.

Voor al uw vragen

+31 (0) 30 68 79 700
of klik hier om contact met ons op te nemen