Franco levering

Snel en franco geleverd

Waar je ook aan het werk gaat, onze centrale (productie)locatie's in het hart van Nederland bieden het voordeel van een snelle levering. Daarbij leveren we franco. En wanneer je aangeeft welke materialen je waar en wanneer wilt ontvangen, nemen wij graag de organisatie van de logistiek voor onze rekening.

Onze franco transporten worden allemaal verzorgd door de firma P&O Ferrymasters (POFM). P&O maakt gebruik van een vaste pool van lokale vervoerders die ruime ervaring hebben met lengte transporten en soortgelijke ladingen. De vervoerders zijn bekend met de SAB producten, tijdleveringen en de flexibiliteit die gevraagd wordt op een bouwplaats. 

Neem voor al je vragen over franco leveringen contact op met de afdeling planning. Het e-mailadres waarop je de planning kunt bereiken is planning.sab@tatasteeleurope.com.

Aangezien wij werken met laadvensters, moet iedere transporteur een laadafspraak maken bij onze transportpartner P&O Ferrymasters. Zij zijn te bereiken via email: laadplanningSAB@pofm.com of telefonisch op 030-6879634.

Franco transporten kun je afroepen met het Excel afroepformulier dat je kunt downloaden. Lees meer over afroep orders.