T +31 (0) 30 68 79 700 Produktieweg 2, 3401 MG IJSSELSTEIN

SAB vrachtwagen

Franco levering

Snel en franco geleverd

Waar u ook aan het werk gaat, onze centrale (productie)locatie's in het hart van Nederland bieden u het voordeel van een snelle levering. Daarbij leveren we franco. En wanneer u aangeeft welke materialen u waar en wanneer wilt ontvangen, nemen wij graag de organisatie van de logistiek voor onze rekening.

Onze franco transporten worden allemaal verzorgd door de firma P&O Ferrymasters (POFM) . P&O maakt gebruik van een vaste pool van lokale vervoerders die ruime ervaring hebben met lengte transporten en soortgelijke ladingen. De vervoerders zijn bekend met het SAB product, tijdleveringen en de flexibiliteit die gevraagd wordt op een bouwplaats. 

Neem voor al uw vragen over franco leveringen contact op met de afdeling planning. Het e-mailadres waarop u de planning kunt bereiken is planning.sab@tatasteel.com

Aangezien wij werken met laadvensters moet uw transporteur een laadafspraak maken bij onze transportpartner P&O Ferrymasters. Zij zijn te bereiken via email: laadplanningSAB@pofm.com of telefonisch op 030-6879634.

Franco transporten kunt u afroepen met het Excel afroepformulier dat u kunt downloaden.