SAB-dakpanelen met zonnepanelen, een duurzame combinatie

Ook als je PV-panelen op je dakpanelen plaatst, is een Confidex® Garantie tot wel 40 jaar mogelijk.

Bezig met de specificaties voor een gebouw waarop zonnepanelen komen? Denk dan aan SAB-dakpanelen als dakbekleding. De panelen vormen een sterke drager voor de pv-elementen. Daarbij hebben ze een aantal andere eigenschappen die ze interessant maken voor duurzaam bouwen: ze zijn licht van gewicht en hebben isolatiewaarden die oplopen tot maar liefst 6,35 m2K/W, zijn wind- en waterdicht, bestaan voor een deel uit gerecycled materiaal en kunnen na gebruik opnieuw gerecycled worden.

Ook over de levensduur van panelen waarop zonnepanelen geïnstalleerd worden, hoef je je geen zorgen te maken. Kies je voor Colorcoat HPS200 Ultra® voorgelakt staal dan ontvang je een Confidex garantie tot maar liefst 40 jaar.

Hoe werkt het?

  • Kies voor SAB-dakpanelen met Colorcoat HPS200 Ultra en een brandveilige PIR-schuim isolatie (is vaak een eis van de verzekering).
  • Neem als buitenplaat minimaal 0,63 mm om de bevestigingsrails goed te kunnen schroeven (dit is ook vaak een eis van de verzekering).
  • Registreer de Confidex garantie tijdens de bouw of bij oplevering en ontvang tot 40 jaar garantie.
  • Monteer de zonnepanelen op een willekeurig moment, dit mag ook nog jaren later.

Bekijk alle milieucertificeringen en onze EPD’s

Alles over duurzaamheid vind je bij het onderwerp Duurzaamheid

Ontdek Colorcoat HPS200 Ultra voorgelakt staal

Gerelateerd aan dit nieuwsbericht

SAB-profiel bv

Je vindt op deze website alle informatie over onze duurzame, innovatieve SAB producten en diensten op het gebied van metalen dak- en gevelsystemen, PIR sandwichpanelen, profielplaten, binnendozen en zetwerk. Alles op maat gemaakt voor ieder bouwproject. Met onze stalen producten worden zo mooie, duurzame, moderne en hoogwaardige industriële gebouwen, sportcomplexen, kantoren en woningen gebouwd. Voor de beste metalen dak- en gevelsystemen en andere oplossingen in staal ben je bij SAB-profiel dus aan het juiste adres! SAB levert niet aan particulieren.

Locatie IJsselstein

Produktieweg 2
3401 MG IJsselstein
Postbus 97
3400 AB IJsselstein
+31 (0)30 6879 700
info@sabprofiel.nl

Locatie Geldermalsen

Plettenburglaan 16
4191 PG Geldermalsen

Volg SAB-profiel op