SAB maakt verdere stappen op gebied van duurzaamheid!

De verduurzaming van de SAB-producten en van ons productieproces staat nooit stil. Dat wordt periodiek door externe instanties gecontroleerd en vastgelegd in verschillende certificaten, zoals ISO 14001 en BES 6001.

Tussentijdse Audit BES 6001

In januari 2022 heeft er weer een tussentijdse audit van de BES 6001 plaatsgevonden. Bij de audit wordt er gekeken naar onderwerpen die te maken hebben met duurzaamheid zoals energieverbruik, afvalverwerking, omgang met gevaarlijke stoffen en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De auditor was zeer onder de indruk van onze prestaties en heeft die als positief beoordeeld.

Bouwakkoord Staal

Op 11 maart 2022 hebben SAB-profiel en Tata Steel Nederland samen met enkele andere partijen uit de staalindustrie in Nederland, het Bouwakkoord Staal ondertekend. In dit akkoord zijn gezamenlijke ambities vastgelegd op het gebied van duurzaamheid omtrent staal. Alle betrokken partijen in de staalketen werken daarin samen om:

  • 60% CO2 te besparen in 2030
  • De circulariteit van staal in de bouw te verhogen
  • Milieurisico’s te beperken

In het milieubeleid en op de pagina duurzaamheid & MVO staan alle speerpunten van SAB omtrent duurzaamheid.

Gerelateerd aan dit nieuwsbericht

SAB-profiel bv

Je vindt op deze website alle informatie over onze duurzame, innovatieve SAB producten en diensten op het gebied van metalen dak- en gevelsystemen, PIR sandwichpanelen, profielplaten, binnendozen en zetwerk. Alles op maat gemaakt voor ieder bouwproject. Met onze stalen producten worden zo mooie, duurzame, moderne en hoogwaardige industriële gebouwen, sportcomplexen, kantoren en woningen gebouwd. Voor de beste metalen dak- en gevelsystemen en andere oplossingen in staal ben je bij SAB-profiel dus aan het juiste adres! SAB levert niet aan particulieren.

Locatie IJsselstein

Produktieweg 2
3401 MG IJsselstein
Postbus 97
3400 AB IJsselstein
+31 (0)30 6879 700
info@sabprofiel.nl

Locatie Geldermalsen

Plettenburglaan 16
4191 PG Geldermalsen

Volg SAB-profiel op