SAB op vakbeurs Gevel 2022 in Utrecht

Op dinsdag 31 mei 2022 start de driedaagse beurs Gevel in Jaarbeurs Utrecht. SAB-profiel is samen met Tata Steel Colors aanwezig in stand E021 in hal 4.

Kom ook langs en laat je inspireren op het gebied van gevelmogelijkheden, coatings en kleurtoepassingen. Na registratie heb je alle dagen gratis toegang tot GEVEL 2022.

Op deze beurs kan je worden geïnspireerd en geïnformeerd door en over technische en duurzame oplossingen en praktijkvoorbeelden op het gebied van de gebouwschil. Diverse bedrijven zijn hierbij aanwezig en tevens zijn er theaters met kennis en lezingprogramma’s. Door een bezoek aan deze beurs ben je weer helemaal op de hoogte van wat er speelt het gebied van gevels en architectuur.

SAB Sandwichpanelen en esthetische profielen

Recent stond er een interessant artikel in de Cobouw: De toekomst van distributiecentra: ‘Mooiere dozen bouwen’. Een statement waar we het volledig mee eens zijn. De esthetiek van stalen gevelbekleding is de laatste jaren meer en meer ontdekt door architecten om geen grijze dozen te ontwerpen. De grote variatie aan sandwichpanelen, esthetische profielen, coatings en kleuren geeft steeds weer een verrassend effect en leidt tot de meest creatieve ontwerpen. SAB-profiel is specialist in zowel sandwichpanelen als profielplaten en heeft een grote hoeveelheid coatings en kleuren standaard op voorraad om snelle leveringen mogelijk te maken van ieder bouwproject.

Op deze gevelbeurs toont SAB je diverse mogelijkheden aan speciale designprofielen, zoals puntprofielen SAB-Pyramid en onze nieuwe SAB-Blokprofielen. Maar tevens is een nokprofiel, kanteelprofiel of speciaal gezet profiel op maat bespreekbaar met een sandwichpaneel SAB-Carrier als basis voor nog meer keuze in geveloplossingen.

Colorcoat®

Colorcoat bestaat uit een reeks van voorgelakt stalen producten voor profielplaten en sandwichpanelen, exclusief van Tata Steel. Welk gebouwtype ook Colorcoat® biedt eigenschappen waarmee je fraaie gevels kunt creëren van hoge duurzaamheid met garantie tot zelfs 40 jaar. Voor de complete oplossingen voor je project biedt Colorcoat een breed en gevarieerd aanbod van producten, waaronder Colorcoat HPS200 Ultra® en Colorcoat Prisma®.

Colorcoat Prisma heeft een hoogwaardige drielaagse productietechnologie voor het realiseren van een geoptimaliseerd, robuust en chroomvrij voorgelakt staalproduct. Het huidige uitgebreide Colorcoat Prisma kleurenprogramma omvat de reeks Elements met natuurlijke metaalkleuren (als Seren Copper, Seren Gold en Seren Midas), Special Metallics, Solids en Matt-kleuren, de ideale keuze voor geveltoepassingen.

Data & tijden

Dinsdag 31 mei:            10.30 – 17.30 uur 
Woensdag 1 juni:          10.30 – 17.30 uur
Donderdag 2 juni:         10.30 – 17.30 uur  

Locatie en bereikbaarheid

Jaarbeurs ligt in hartje Utrecht en is goed bereikbaar. We stimuleren je graag om met het openbaar vervoer naar de beurs te komen, dat scheelt CO2. Maar in de omgeving van de Jaarbeurs zijn voldoende (betaalde) parkeerterreinen. Of parkeer goedkoop (€6 inclusief OV voor max 5 personen) aan de rand van Utrecht en kom dan met openbaar vervoer, bijvoorbeeld P&R Westraven aan de zuidkant van Utrecht aan de A12.

Gratis toegang en meer informatie

Kom ook langs. Na registratie voor Gevel 2022 heb je alle dagen gratis toegang. Meer informatie over het programma, lezingen, exposities en alle exposanten op Gevel 2002.

Gerelateerd aan dit nieuwsbericht