Nieuwe SAB Wandpanelen W en WB

Vanaf 2020 ook verkrijgbaar vanuit Geldermalsen: wandpanelen met verschillende microprofileringen of een 5-kroons trapeziumplaat aan de buitenzijde, waaronder wandpanelen WB met blinde bevestiging. Voor de nieuwe fabriek in Geldermalsen is het ontwerp volledig geoptimaliseerd.

De nieuwe panelen combineren de beste eigenschappen van bestaande sandwichdakpanelen. Voor nog betere prestaties op gebied van brand en luchtdicht bouwen, zijn de voegen compleet opnieuw ontworpen. Verder zijn de standaard bouwbreedtes nu 1000 en 1100 mm.

De wandpanelen worden geleverd in lengtes tot 16 meter en in verschillende diktes. Nieuw in de serie blind geschroefde panelen (WB) is de SAB WB 140.1000 van 140 mm dik. Deze heeft een Rc-waarde van maar liefst 6,39 m2K/W.

Als kernmateriaal gebruiken we ons vertrouwde brandveilige PIR-schuim met zeer goede isolatie-eigenschappen. Voor de buitenplaten ligt ons ruime assortiment Colorcoat HPS200 Ultra® en Colorcoat Prisma® klaar.

Onze sandwichpanelen zorgen in één montagegang voor een comfortabele, wind- en waterdichte gevel. Uitstekend geïsoleerd, en tot 40 jaar gegarandeerd.

Kijk voor alle uitvoeringen, maten en gewichten in het nieuwe SAB leveringsoverzicht.

Gerelateerd aan dit nieuwsbericht

SAB-profiel bv

Je vindt op deze website alle informatie over onze duurzame, innovatieve SAB producten en diensten op het gebied van metalen dak- en gevelsystemen, PIR sandwichpanelen, profielplaten, binnendozen en zetwerk. Alles op maat gemaakt voor ieder bouwproject. Met onze stalen producten worden zo mooie, duurzame, moderne en hoogwaardige industriële gebouwen, sportcomplexen, kantoren en woningen gebouwd. Voor de beste metalen dak- en gevelsystemen en andere oplossingen in staal ben je bij SAB-profiel dus aan het juiste adres! SAB levert niet aan particulieren.

Locatie IJsselstein

Produktieweg 2
3401 MG IJsselstein
Postbus 97
3400 AB IJsselstein
+31 (0)30 6879 700
info@sabprofiel.nl

Locatie Geldermalsen

Plettenburglaan 16
4191 PG Geldermalsen

Volg SAB-profiel op