Zonnepanelen op SAB Geldermalsen (video)

Bekijk de testimonial video over de installatie van meer dan 5000 zonnepanelen op het dak van SAB Geldermalsen. Een resultaat van de succesvolle samenwerking tussen SAB-profiel en PerPetum!

Het is geen geheim dat duurzaamheid bij SAB-profiel hoog in het vaandel staat. Toen de nieuwe fabriek in Geldermalsen gebouwd werd en de mogelijkheid zich voordeed om het gehele dak te voorzien van zonnepanelen, is er geen moment getwijfeld. In samenwerking met PerPetum, specialist in de installatie van zonnepanelen, is het project in korte tijd gerealiseerd. En met een indrukwekkend resultaat!

De uitdaging van het project was om de gehele oppervlakte van het dak (ca. 18.000 m2) optimaal te benutten, om de duurzame energiebron zoveel mogelijk te laten bijdragen aan het productieproces. In eerste instantie is daarom door PerPetum een op maat gemaakt ontwerp ontwikkelt, waarin rekening is gehouden met bijvoorbeeld de vorm en ligging van het dak. Vervolgens heeft een goed georganiseerde installatie ervoor gezorgd dat nu meer dan 5000 zonnepanelen bijdragen aan de duurzame productie van onze vernieuwde sandwichpanelen in Geldermalsen.

In de video vertellen Govert Kockelkoren (SAB-profiel) en Vahid Kharidar (PerPetum) uitgebreid over de samenwerking en het installatieproces. Vanaf 1:53 op locatie bij SAB Geldermalsen.

Gerelateerd aan dit nieuwsbericht

SAB-profiel bv

Je vindt op deze website alle informatie over onze duurzame, innovatieve SAB producten en diensten op het gebied van metalen dak- en gevelsystemen, PIR sandwichpanelen, profielplaten, binnendozen en zetwerk. Alles op maat gemaakt voor ieder bouwproject. Met onze stalen producten worden zo mooie, duurzame, moderne en hoogwaardige industriële gebouwen, sportcomplexen, kantoren en woningen gebouwd. Voor de beste metalen dak- en gevelsystemen en andere oplossingen in staal ben je bij SAB-profiel dus aan het juiste adres! SAB levert niet aan particulieren.

Locatie IJsselstein

Produktieweg 2
3401 MG IJsselstein
Postbus 97
3400 AB IJsselstein
+31 (0)30 6879 700
info@sabprofiel.nl

Locatie Geldermalsen

Plettenburglaan 16
4191 PG Geldermalsen

Volg SAB-profiel op