Huisman Gemert bouwt met SAB

Met het oog op de toekomst bouwt Huisman Gemert een modern bedrijfspand van 17.500 m2, met de nieuwe SAB WB PIR-panelen.

Al bijna 60 jaar is Huisman Gemert specialist in hallenbouw, van nieuwbouw tot renovatie tot bouwmaterialen. Nu de grenzen van de huidige locatie bereikt zijn, is het tijd voor de volgende stap. In het Brabantse Gemert wordt hard gewerkt aan een nieuw bedrijfspand, waarvoor SAB-profiel de wandpanelen zal leveren.

Het Gemertse familiebedrijf is gespecialiseerd in staalbouw met hellende daken. Over de hele wereld bouwt en renoveert Huisman bedrijfshallen voor klanten in de agrarische en industriële sector, alsmede in de paardensportwereld. Het bedrijf is betrokken bij het hele proces van ontwerp tot bouw, maar ook zelfbouw middels levering van een bouwpakket behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast levert Huisman een breed scala aan hallenbouw-gerelateerde bouwmaterialen vanaf de fundering tot aan de nok. Huisman is één van Nederlands grootste leveranciers van vezelcement golfplaten en sandwichpanelen, waaronder het complete aanbod aan SAB panelen.

Het nieuwe pand dat 17.500 m2 moet gaan beslaan, wordt gebouwd op een ruim terrein van 32.500 m2 in Gemert. Met ruimte voor een overdekte drive-in, showroom en moderne werkplekken wordt aan alle vereisten voldaan. Daarbij moeten 4.200 zonnepanelen het pand gaan voorzien van duurzame stroom en zullen elektrische heftrucks, een goede isolatie en een grote warmtepomp de Co2-uitstoot minimaliseren. Een mooie klus waar SAB-profiel graag aan bijdraagt!

Voor de realisatie van dit bouwproject leveren wij de sandwichpanelen vanuit onze nieuwe fabriek in Geldermalsen, volgens vernieuwd ontwerp. De wandpanelen met verborgen (blinde) voeg en M16L liniëring zorgen voor een strakke en moderne uitstraling. Met de premium Colorcoat HPS200 Ultra® coating krijgt de gevel een hoogwaardige afwerking waarmee het nieuwe bedrijfspand van Huisman Gemert klaar is voor een mooie toekomst.

Projectgegevens:
Opdrachtgever: Huisman Gemert
Architect:
Montage:
SAB Producten:
Colorcoat HPS200 Ultra® Goosewing Grey
SAB WB 60.1000 M16L, SAB WB 100.1000 M16L

Gerelateerd aan dit nieuwsbericht

SAB-profiel bv

Je vindt op deze website alle informatie over onze duurzame, innovatieve SAB producten en diensten op het gebied van metalen dak- en gevelsystemen, PIR sandwichpanelen, profielplaten, binnendozen en zetwerk. Alles op maat gemaakt voor ieder bouwproject. Met onze stalen producten worden zo mooie, duurzame, moderne en hoogwaardige industriële gebouwen, sportcomplexen, kantoren en woningen gebouwd. Voor de beste metalen dak- en gevelsystemen en andere oplossingen in staal ben je bij SAB-profiel dus aan het juiste adres! SAB levert niet aan particulieren.

Locatie IJsselstein

Produktieweg 2
3401 MG IJsselstein
Postbus 97
3400 AB IJsselstein
+31 (0)30 6879 700
info@sabprofiel.nl

Locatie Geldermalsen

Plettenburglaan 16
4191 PG Geldermalsen

Volg SAB-profiel op