Strakke SAB gevelpanelen op nieuwe panden MG Park in Zweden

SAB heeft in 2021 bij mogen dragen aan een mooi project op het MG park in Malmö te Zweden. Het project betreft twee grote distributiecentra, die inmiddels in gebruik zijn genomen door MG Real Estate en Westerman Logistics.

SAB-profiel heeft bij dit project de gevelpanelen voor de nieuwe distributiecentra van MG Real Estate en Westerman Logistics mogen leveren. Er is gekozen voor blind geschroefde sandwichpanelen SAB WB 120.1000 met Colorcoat® PE 25 in de kleur RAL 9005 aan de buitenzijde. Door de zwarte kleurstelling zien de nieuwe panden er erg strak uit. Miclar BVBA heeft voor dit project de gevelpanelen geleverd aan Willy Naessens, die de panelen uiteindelijk gemonteerd hebben.

MG Park Malmö

Het MG park in Malmö is een nieuw en modern bedrijventerrein, welke een ideale ligging heeft voor transportbedrijven. Het park ligt namelijk dichtbij de plaatselijke haven. De haven bevindt zich aan het Oserund, wat centraal ligt tussen de Oostzee en de Noordzee. De centrale ligging van de haven zorgt voor een snelle ontwikkeling van de transport industrie. Het MG park is het perfecte voorbeeld van die ontwikkeling.

Westerman Logistics

Westerman logistics is een grote speler op het gebied van distributie. Het bedrijf is altijd op zoek naar de beste logistieke oplossing voor haar klanten. Het van oorsprong Nederlandse bedrijf heeft veel ambitie om te groeien. Daarom heeft Westerman gekozen voor een nieuwe logistieke hub in Zweden. Het centraal gelegen MG park is een ideale plek om de ambitie tot groei te verwezenlijken. De nieuwe dc’s bieden mogelijkheid om distributie per spoor, zee en weg te combineren. Zo vormt Westerman naar eigen zeggen een perfect koppelpunt tussen Zweden en de rest van Europa.

Strakke gevelbekleding

Westerman Logistics zet de nieuwe dc’s op het MG park in om op een effectieve en duurzame manier om te gaan met transport. Het transportbedrijf heeft daarvoor nu al 18.000 m2 aan distributiecentra laten ontwikkelen. De producten van SAB zijn terug te vinden op de gevels van de panden. De logistieke hubs van Westerman zijn voorzien van sandwichpanelen SAB WB 120.1000 met Colorcoat® PE 25 in de kleur RAL 9005. Op de distributiecentra is in totaal ruim 13.000 m2 SAB WB 120.1000 aangebracht.

Toekomstmuziek

Het project Westerman Logistics is het eerste afgeronde project op MG park. Momenteel werkt SAB samen met Miclar en Willy Naessens om meer werk te kunnen leveren voor het MG park. Dat klinkt ons als muziek in de oren!

Gerelateerd aan dit nieuwsbericht

SAB-profiel bv

Je vindt op deze website alle informatie over onze duurzame, innovatieve SAB producten en diensten op het gebied van metalen dak- en gevelsystemen, PIR sandwichpanelen, profielplaten, binnendozen en zetwerk. Alles op maat gemaakt voor ieder bouwproject. Met onze stalen producten worden zo mooie, duurzame, moderne en hoogwaardige industriële gebouwen, sportcomplexen, kantoren en woningen gebouwd. Voor de beste metalen dak- en gevelsystemen en andere oplossingen in staal ben je bij SAB-profiel dus aan het juiste adres! SAB levert niet aan particulieren.

Locatie IJsselstein

Produktieweg 2
3401 MG IJsselstein
Postbus 97
3400 AB IJsselstein
+31 (0)30 6879 700
info@sabprofiel.nl

Locatie Geldermalsen

Plettenburglaan 16
4191 PG Geldermalsen

Volg SAB-profiel op