Strakke SAB gevelpanelen op nieuwe panden MG Park in Zweden

SAB heeft in 2021 bij mogen dragen aan een mooi project op het MG park in Malmö te Zweden. Het project betreft twee grote distributiecentra, die inmiddels in gebruik zijn genomen door MG Real Estate en Westerman Logistics.

SAB-profiel heeft bij dit project de gevelpanelen voor de nieuwe distributiecentra van MG Real Estate en Westerman Logistics mogen leveren. Er is gekozen voor blind geschroefde sandwichpanelen SAB WB 120.1000 met Colorcoat® PE 25 in de kleur RAL 9005 aan de buitenzijde. Door de zwarte kleurstelling zien de nieuwe panden er erg strak uit. Miclar BVBA heeft voor dit project de gevelpanelen geleverd aan Willy Naessens, die de panelen uiteindelijk gemonteerd hebben.

MG Park Malmö

Het MG park in Malmö is een nieuw en modern bedrijventerrein, welke een ideale ligging heeft voor transportbedrijven. Het park ligt namelijk dichtbij de plaatselijke haven. De haven bevindt zich aan het Oserund, wat centraal ligt tussen de Oostzee en de Noordzee. De centrale ligging van de haven zorgt voor een snelle ontwikkeling van de transport industrie. Het MG park is het perfecte voorbeeld van die ontwikkeling.

Westerman Logistics

Westerman logistics is een grote speler op het gebied van distributie. Het bedrijf is altijd op zoek naar de beste logistieke oplossing voor haar klanten. Het van oorsprong Nederlandse bedrijf heeft veel ambitie om te groeien. Daarom heeft Westerman gekozen voor een nieuwe logistieke hub in Zweden. Het centraal gelegen MG park is een ideale plek om de ambitie tot groei te verwezenlijken. De nieuwe dc’s bieden mogelijkheid om distributie per spoor, zee en weg te combineren. Zo vormt Westerman naar eigen zeggen een perfect koppelpunt tussen Zweden en de rest van Europa.

Strakke gevelbekleding

Westerman Logistics zet de nieuwe dc’s op het MG park in om op een effectieve en duurzame manier om te gaan met transport. Het transportbedrijf heeft daarvoor nu al 18.000 m2 aan distributiecentra laten ontwikkelen. De producten van SAB zijn terug te vinden op de gevels van de panden. De logistieke hubs van Westerman zijn voorzien van sandwichpanelen SAB WB 120.1000 met Colorcoat® PE 25 in de kleur RAL 9005. Op de distributiecentra is in totaal ruim 13.000 m2 SAB WB 120.1000 aangebracht.

Toekomstmuziek

Het project Westerman Logistics is het eerste afgeronde project op MG park. Momenteel werkt SAB samen met Miclar en Willy Naessens om meer werk te kunnen leveren voor het MG park. Dat klinkt ons als muziek in de oren!

Gerelateerd aan dit nieuwsbericht