Start Productie Gevelpanelen Geldermalsen

Vanaf januari levert SAB-profiel, behalve de dakpanelen, ook alle zichtbaar geschroefde wandpanelen met LL liniëring vanuit Geldermalsen!

De afgelopen maanden hebben in het teken gestaan van de inbedrijf name van onze nieuwe productielocatie in Geldermalsen. Een state-of-the-art fabriek waarin sandwichpanelen worden geproduceerd met de focus op prestaties, kwaliteit en duurzaamheid. Na een aantal succesvolle tests van de 2e nieuwe productielijn, en de eerste commerciële orders, gaan we onze “wandpanelenlijn” in bedrijf nemen. De zichtbaar geschroefde wandpanelen LL en ML met geoptimaliseerde voeg en aangepaste bouwbreedte (1100 mm) zullen geleverd gaan worden vanuit Geldermalsen!

Productie wandpanelen & testen

Het produceren van nieuwe producten op een nieuwe lijn vereist veel testen. Het doel is om alle machineonderdelen optimaal met elkaar te laten samenwerken, waardoor er een paneel ontstaat waar wij als leverancier 100% tevreden mee zijn. Dit geeft onze klanten de beste productprestaties en -kwaliteit. De afgelopen tijd hebben wij daar al onze focus op gehad. Nu zetten we de volgende stap!

Eind november kwamen deze robuuste W150 testpanelen van onze lijn, uitgevoerd met de dikste Colorcoat HPS200 Ultra® staalplaten (0,75 / 0,63). Een mooi testresultaat!

Inmiddels hebben we ook de eerste commerciële orders van de wandlijn uitgeleverd vanuit Geldermalsen. De allereerste order betrof een SAB W80.1100 LL.

Wandpanelen zichtbaar vanaf januari vanuit Geldermalsen

Na de ontwikkeling van een aantal mooie producten en de succesvolle testresultaten, kan de volgende stap niet uitblijven.  Vanaf januari zullen we de zichtbaar geschroefde wandpanelen met LL liniëring produceren in Geldermalsen. Dit geldt voor alle nieuwe orders. Bestaande orders op de oude bouwbreedte van 1150 zullen we alleen in overleg omzetten naar ons nieuwe product. Begin 2021 volgen dan ook snel de zichtbare wandpanelen met ML liniëring. 

Bekijk alle informatie met betrekking tot de nieuwe panelen op de productpagina.

Gerelateerd aan dit nieuwsbericht