SAB-retour: gratis service voor EPS-blokken

Nieuwe gratis service SAB-retour rekent af met rondslingerende EPS-blokken

Ze zijn van onschatbare waarde bij het transport van onze sandwichpanelen. En na gebruik slingeren ze nogal eens rond op de bouwplaats: de EPS-blokken die we gebruiken om onze producten ongeschonden bij de klanten te krijgen. Kan dat niet anders? Slimmer? Milieuvriendelijker? Zeker. Met SAB-retour gaan we twee vliegen in één klap slaan.

Blokken die niet meer nodig zijn kunnen worden verzameld in een stalen retourbox die we onze klanten kosteloos ter beschikking stellen. Is de box vol of is het project gereed, dan is één whatsappje voldoende om de retourbox ook weer kosteloos op te laten halen. We hebben een beperkt aantal retourboxen beschikbaar, mocht er geen retourbox beschikbaar zijn, dan halen wij ook gratis de EPS-blokken op. Eenmaal terug bij SAB-profiel bekijken we hoe de blokken eraan toe zijn. Een klein onderzoekje laat al zien dat ze in 95 procent van de gevallen geschikt zijn voor hergebruik. Zo niet, dan laten we het verantwoord recyclen.

You really rock when you return a EPS-block!

Bij SAB zijn we blij, want het is efficiënter. Onze klanten zijn blij, want de bouwplaats is opgeruimder. Het milieu is blij, want een EPS-block wordt hergebruikt. En zelfs de gebouweigenaar is blij, want verantwoorde afvalverwerking tikt aan op de BREEAM-meetlat. Na een gedegen voorbereiding beginnen we half oktober met onze nieuwe service SAB-retour. Lees meer over de mogelijkheden van SAB-retour.

Gerelateerd aan dit nieuwsbericht