Even voorstellen…..Joyce van Vliet

We hebben er een nieuwe collega bij: Joyce van Vliet, partner van Tim, moeder van twee jongens, Benjamin en Zeger. Woont in Bussum, oorspronkelijke Westlandse en sinds 1 maart bij SAB-profiel verantwoordelijk voor marketing en communicatie. Laten we ’ns even kennismaken!

Hoe zou je jezelf omschrijven in drie woorden?
Creatief, positieve mindset en ondernemend.

Waarom heb je voor SAB-profiel gekozen?
Ik heb vijftien jaar mijn eigen marketing- en communicatiebureau gehad. Deze functie kwam toevallig op mijn pad, een nieuwe uitdaging na zoveel jaar. Ook vind ik het onwijs leuk om weer in een team te werken en collega’s om mij heen te hebben. Ik houd van bedrijven die een product maken en deze functie past perfect bij mij.  

Wat vind je tot nu toe het leukste in je werk?
Heel gaaf vind ik dat ik meteen het 50-jarig jubileum van SAB-profiel, mocht organiseren, dat we hebben gevierd met onze klanten. Ik heb alle vrijheid gekregen om er iets moois van te maken.

Ook heb ik een SAB-tv opgezet, een intern communicatiemiddel voor alle collega’s via een scherm in de kantines. Mijn uitdaging is er een positief kanaal van te maken met veel afwisseling voor iedereen.

En als je geen marketing en communicatie manager was geworden, wat voor baan had je dan nu gehad?
Dan was ik nog steeds lekker bezig met mijn eigen bedrijf, Buro Vonk waar ik bedrijven adviseer in marketing, communicatie en design, gericht op de tuinbouwsector, vooral de sierteelt.

Als je niet aan het werk bent, wat ben je dan voor leuke dingen aan het doen? 
Ik vind het heerlijk om eropuit te gaan met mijn kids en partner. Verder houd ik van gezelligheid met vrienden, lekker eten en borrelen. En mocht het mooi weer zijn, dan gaan we graag een rondje varen op het Gooimeer.

.

Maak ook kennis met…

Gerelateerd aan dit nieuwsbericht