Gouden kleur Ephyra op nieuwe tribune en kantine in Montfoort

In de Utrechtse plaats Montfoort is een nieuw complex op sportpark Hofland gemaakt voor de voetbalvereniging Montfoort S.V.’19. Eindelijk is de nieuwe kantine en tribune voor het hoofdveld gereed. De nieuwe tribune en achterzijde van het nieuwe complex zijn uitgevoerd in het speciale symmetrische designprofiel SAB-Merlon 30/415-100 in Colorcoat Prisma in de gouden kleur Ephyra. Het montagewerk is verricht door Metal Bouwkonsort uit het nabij gelegen Lopik.

Fusie

Sinds 1 augustus 2019 zijn de voetbalverenigingen in Montfoort (in de provincie Utrecht) gefuseerd tot Montfoort S.V.’19. De sportparken lagen al naast elkaar en zijn gebundeld tot één sportpark met 5 kunstgrasvelden. De jeugdteams maken gebruik van de kantine aan de noordzijde (voorheen MSV’19) en de senioren aan de zuidzijde (voorheen v.v. Montfoort). De realisatie van een nieuw clubgebouw is de laatste stap in de fusie van de club, waarvan het eerste elftal in de eerste klasse op zaterdag speelt.

Hulp van vrijwilligers samen met bouwspecialisten

Er is al jaren naar uitgekeken, maar de hoge kosten waren lang het grootste obstakel. Met veel vrijwilligers is er het afgelopen jaar eerst gesloopt en daarna weer opgebouwd om kosten te besparen, naast het werk door architect Edgar Vendrig, aannemer en erkende bouwspecialisten. Niet alle ideeën konden nu al gerealiseerd worden. Maar het geheel wordt prachtig met de grotere kantine met nieuwe keuken en bar inrichting, nieuwe tribune met bordes/balkon, nieuwe gevel met triple glas en zonnepanelen op het dak. Het specialistische montagewerk van de 200 m² stalen SAB-Designprofielen voor de tribune is gedaan door Metal Bouwkonsort uit het naburige Lopik.

Projectgegevens:
Opdrachtgever: Montfoort S.V.’19
Architect: Studio Vendrig, Edgar Vendrig
Montage: Metal Bouwkonsort Lopik
SAB Producten:
SAB-Merlon 30/415-100 in Colorcoat Prisma® Ephyra

Foto’s: SAB-profiel

Gerelateerd aan dit nieuwsbericht