SAB op vakbeurs Architect@Work in Rotterdam

Op woensdag 14 september en donderdag 15 september is Architect@Work in Ahoy Rotterdam. SAB-profiel is aanwezig in stand 252.

Kom ook langs en laat je inspireren op het gebied van onze gevelmogelijkheden, coatings en kleurtoepassingen. Na registratie heb je alle dagen gratis toegang tot Architect@Work 2022 in Rotterdam.

Op woensdag 14 en donderdag 15 september vindt de negende editie van ARCHITECT@WORK Rotterdam plaats. Dit vooral op (interieur)architecten gerichte event loopt onder het thema ‘Healthy Materials’, waarbij de focus niet enkel ligt op het materiaal en de productie ervan, maar ook op alle processen die een product doorloopt. Zoals gewoonlijk is er een uitgebreid, omkaderend seminarprogramma rond het centrale thema. 

Op deze beurs kan je worden geïnspireerd en geïnformeerd door en over technische en duurzame oplossingen en praktijkvoorbeelden. Zo’n 200 bedrijven zijn hierbij aanwezig. Door een bezoek aan deze beurs ben je weer helemaal op de hoogte van wat er speelt het gebied van architectuur.

SAB Sandwichpanelen en esthetische profielen

Recent stond er een interessant artikel in de Cobouw:” De toekomst van distributiecentra: ‘Mooiere dozen bouwen’.” Een statement waar we het volledig mee eens zijn. De esthetiek van stalen gevelbekleding is de laatste jaren meer en meer ontdekt door architecten die geen grijze dozen willen ontwerpen/als oplossing om geen grijze dozen te ontwerpen. De grote variatie aan sandwichpanelen, esthetische profielen, coatings en kleuren geeft steeds weer een verrassend effect en leidt tot de meest creatieve ontwerpen. SAB-profiel is specialist in zowel sandwichpanelen als profielplaten en heeft een grote hoeveelheid coatings en kleuren standaard op voorraad om snelle leveringen mogelijk te maken aan/voor ieder bouwproject.

Op deze beurs toont SAB je diverse mogelijkheden aan speciale designprofielen, zoals ons nieuwe profiel SAB-Merlon, de puntprofielen SAB-Pyramid en onze recent geïntroduceerde SAB-Blokprofielen.
Maar tevens is een nokprofiel, kanteelprofiel of speciaal gezet profiel op maat bespreekbaar voor nog meer keuze in geveloplossingen. Natuurlijk met een sandwichpaneel SAB-Carrier als basis.

Colorcoat®

Colorcoat bestaat uit een reeks van voorgelakt stalen producten voor profielplaten en sandwichpanelen, exclusief van Tata Steel. Welk gebouwtype ook, Colorcoat® biedt eigenschappen waarmee je fraaie gevels kunt creëren van hoge duurzaamheid met een garantie tot zelfs 40 jaar. Met het brede en gevarieerde aanbod, waaronder Colorcoat HPS200 Ultra® en Colorcoat Prisma®, biedt Colorcoat altijd de complete oplossing voor je project.

Colorcoat Prisma heeft een hoogwaardige drielaagse productietechnologie voor het realiseren van een geoptimaliseerd, robuust en chroomvrij voorgelakt staalproduct. Het huidige uitgebreide Colorcoat Prisma kleurenprogramma omvat de reeks Elements met natuurlijke metaalkleuren (als Seren Copper, Seren Gold en Seren Midas), Special Metallics, Solids en Matt-kleuren, de ideale keuze voor geveltoepassingen.

Data & tijden

Woensdag 14 september:       11.00 – 19.00 uur
Donderdag 15 septtember:      11.00 – 19.00 uur  

Locatie en bereikbaarheid

Rotterdam Ahoy – Hal 1
Ahoyweg 10
3084 BA  Rotterdam

We stimuleren je graag om met het openbaar vervoer naar de beurs te komen, dat scheelt CO2. Kom je toch met eigen vervoer? Via de website van Rotterdam Ahoy (www.ahoy.nl) kun je de routebeschrijving opvragen. 
Er zijn ruime parkeermogelijkheden op de terreinen van Rotterdam Ahoy. Voor de bewaakte parking betaal je 18,00 EUR per dagticket.

Gratis toegang met catering en meer informatie

Kom ook langs. Na registratie heb je beide dagen gratis toegang. Doorlopend worden er gratis hapjes en drankjes aangeboden
Meer informatie over het programma, lezingen, exposities en alle exposanten op Architect@Work 2022.

Gerelateerd aan dit nieuwsbericht