Project Van den Haak Transmission in Geldermalsen

Transportbedrijf Van den Haak TransMission is een familiebedrijf uit Geldermalsen dat al meer dan 110 jaar bestaat. Dankzij een sterke toename in met name de pakketdienst breidt het bedrijf, na diverse eerdere uitbreidingen, opnieuw uit.

Er wordt in totaal 4.200 m² aan bedrijfsruimte gerealiseerd waarvan 500 m² kantoorruimte. Voor deze meest recente uitbreiding van het project bij transportbedrijf Van den Haak TransMission in Geldermalsen heeft SAB verschillende gevelprofielen mogen leveren via JC van Kessel. Al jaren is JC van Kessel een goede SAB relatie waarmee we in veel projecten hebben samengewerkt in de regio Geldermalsen, maar ook daarbuiten.

De gekozen trapezium gevelprofielen SAB 45/900 en SAB 35/1035 bij het project Van den Haak geven de gevel een mooie combinatie aan vormen en kleuren, mede door de 2 gekozen verschillende grijstinten. De bijna 2.000 m2 gevelprofielen zijn uitgevoerd in Colorcoat HPS200 Ultra® en Colorcoat® PVDF. Beide zijn zeer UV bestendig en de Colorcoat HPS200 Ultra is ook nog eens uitmuntend in corrosiebestendigheid. Deze bescherming geeft de mogelijkheid tot een Confidex®-garantietermijn van 40 jaar zonder jaarlijkse inspectie en onderhoudsverplichting voor Colorcoat HPS200 Ultra. 

Over het project is een uitgebreider artikel verschenen in de november uitgave van Industriebouw, zie download.

Bron foto’s: Industriebouw

Projectgegevens:
Opdrachtgever: Van den Haak Geldermalsen
Architect: JC van Kessel Bouw en Architectuur Geldermalsen
Montage: JC van Kessel Bouw en Architectuur Geldermalsen
SAB Producten:
SAB 45/900
SAB 35/1035
Colorcoat HPS200 Ultra® Merlin Grey en Colorcoat® PVDF RAL 7035

Gerelateerd aan dit nieuwsbericht