Nieuwe SAB Dakpanelen TL en SL

Vanuit onze nieuwe fabriek in Geldermalsen: Dakpanelen TL met een 3-kroons trapezium of een 40 mm golfplaat aan de buitenzijde. De panelen kunnen geleverd worden in een lengte tot maar liefst 25 meter.

Met de optie van een een kopse overlap, die middels de nieuwste technologie 100% schuimvrij en recht afgesneden is. Nabewerkings-vrij voor op de bouwplaats.

Als kernmateriaal gebruiken we ons vertrouwde brandveilige PIR schuim met zeer goede isolatie-eigenschappen, waarmee Rc-waarden tot 6,29 m2K/W mogelijk zijn. Voor de buitenplaten ligt ons ruime assortiment Colorcoat HPS200 Ultra® en Colorcoat Prisma® klaar.

De binnenzijde kan niet alleen als gecoate staalplaat, maar ook met aluminiumfolie (eco) geleverd worden. Onze sandwichpanelen zorgen in één montagegang voor een comfortabel wind- en waterdicht dak. Uitstekend geïsoleerd, en tot 40 jaar gegarandeerd.

Kijk voor alle uitvoeringen, maten, gewichten, belastingtabellen en technical datasheet op de productpagina’s voor SAB Dakpanelen.

Gerelateerd aan dit nieuwsbericht

SAB-profiel bv

Je vindt op deze website alle informatie over onze duurzame, innovatieve SAB producten en diensten op het gebied van metalen dak- en gevelsystemen, PIR sandwichpanelen, profielplaten, binnendozen en zetwerk. Alles op maat gemaakt voor ieder bouwproject. Met onze stalen producten worden zo mooie, duurzame, moderne en hoogwaardige industriële gebouwen, sportcomplexen, kantoren en woningen gebouwd. Voor de beste metalen dak- en gevelsystemen en andere oplossingen in staal ben je bij SAB-profiel dus aan het juiste adres! SAB levert niet aan particulieren.

Locatie IJsselstein

Produktieweg 2
3401 MG IJsselstein
Postbus 97
3400 AB IJsselstein
+31 (0)30 6879 700
info@sabprofiel.nl

Locatie Geldermalsen

Plettenburglaan 16
4191 PG Geldermalsen

Volg SAB-profiel op