Govert Kockelkoren nieuwe Algemeen Directeur SAB-profiel bv

Per 1 juni 2019 is de heer Govert Kockelkoren aangesteld als Algemeen Directeur SAB-profiel bv. Govert heeft bij Tata Steel Europe diverse managementposities bekleed binnen de Staalfabriek en de Warmbandwalserij. Hij zal een belangrijke bijdrage gaan leveren aan de resultaten van SAB.

Govert over zijn nieuwe functie: “Ik kijk erg uit naar mijn nieuwe werkomgeving en verheug mij op de vele klantencontacten. SAB-profiel is een klinkende naam in de markt en een prachtige onderneming, die momenteel volop investeert in kwaliteit en leverbetrouwbaarheid. Dit gebeurt onder andere door de bouw van de nieuwe state-of-the-art productiefaciliteit voor sandwichpanelen in Geldermalsen. Ik hoop in de komende periode een belangrijke bijdrage te leveren aan het succes van onze klanten en dus ook aan het succes van SAB-profiel”.

Govert is na zijn studie aan de Technische Universiteit Enschede in 1995 in dienst gekomen bij het toenmalige Hoogovens, nu onderdeel van Tata Steel Europe. Govert heeft daar diverse managementposities bekleed binnen de Staalfabriek en de Warmbandwalserij. Van de Warmbandwalserij is hij een ruim aantal jaren plantmanager geweest. De afgelopen jaren heeft hij binnen het Management Team IJmuiden leiding gegeven aan de walserijen en verzinklijnen. Govert is getrouwd, heeft 3 kinderen en woont in Amstelveen.

Huidig algemeen directeur Willem Vermeulen vertrekt bij SAB-profiel voor een functie als Directeur Inkoop bij Tata Steel in IJmuiden. 

Gerelateerd aan dit nieuwsbericht

SAB-profiel bv

Je vindt op deze website alle informatie over onze duurzame, innovatieve SAB producten en diensten op het gebied van metalen dak- en gevelsystemen, PIR sandwichpanelen, profielplaten, binnendozen en zetwerk. Alles op maat gemaakt voor ieder bouwproject. Met onze stalen producten worden zo mooie, duurzame, moderne en hoogwaardige industriële gebouwen, sportcomplexen, kantoren en woningen gebouwd. Voor de beste metalen dak- en gevelsystemen en andere oplossingen in staal ben je bij SAB-profiel dus aan het juiste adres! SAB levert niet aan particulieren.

Locatie IJsselstein

Produktieweg 2
3401 MG IJsselstein
Postbus 97
3400 AB IJsselstein
+31 (0)30 6879 700
info@sabprofiel.nl

Locatie Geldermalsen

Plettenburglaan 16
4191 PG Geldermalsen

Volg SAB-profiel op