Oplevering nieuwe pand Geldermalsen

Eind 2018 is de oplevering geweest van de nieuwbouw voor de panelenlijnen in Geldermalsen. De bouw is conform planning gehaald binnen 44 weken! Een groot compliment voor alle betrokken bouwpartijen.

De sleutel is officieel overgedragen door Bouwbedrijf Vrolijk tijdens een uniek en feestelijk moment samen met alle SAB medewerkers.

Ondertussen is de opbouw van onze nieuwe productielijnen in volle gang. Het blijkt nu al dat het erg fijn werken is in ons nieuwe pand. Het is er ruim, er is veel daglicht door de grote ramen en dankzij de geperforeerde dakplaten is de akoestiek ook prima in orde. De montage van de lijnen gaat voortvarend. Onze monteurs zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de machine-onderdelen en alles past als legostenen in elkaar. Leidingen worden gelegd, de afwikkelhaspels en de contimat staan al op hun plek en de contouren van de lijn worden steeds zichtbaarder. Tegelijkertijd zijn we de kantoren aan het inrichten en het laboratorium aan het opbouwen. In het lab doen we onze schuimontwikkelingen en de uitgebreide kwaliteitscontroles op de sandwichpanelen. Iedereen is vol enthousiasme en energie aan het werk en aan het testen, zodat in de loop van het 2e kwartaal de eerste commerciële orders geleverd kunnen worden. Hebt u interesse in sandwich dakpanelen, voor welke toepassing dan ook, wacht dan niet te lang met bestellen!

Fotografie PhotoSolutions, SAB-profiel

Gerelateerd aan dit nieuwsbericht