Govert Kockelkoren aan het woord

Sinds 1 juni 2019 heeft SAB-profiel bv een nieuwe Algemeen Directeur Govert Kockelkoren. Na 4 maanden zijn SAB en de nieuwe directeur al goed op elkaar ingespeeld. Govert: “De inzet waarmee zowel iedereen binnen SAB als onze klanten topkwaliteit afleveren in de bouwwereld, daar voel ik me goed bij thuis.”

Hij vertelt verder: “De markt voor hoogwaardige profielen en sandwichpanelen is volop in beweging. Eisen aan kwaliteit en leverbetrouwbaarheid nemen toe naarmate het aantal vooruitstrevende en innovatieve bouwprojecten in ons marktgebied toeneemt. Diverse verbeterprojecten binnen SAB ondersteunen deze ontwikkeling en ik hecht hieraan een groot belang. Naast de grote logistieke distributiecentra waar we vaak toeleverancier van wand- en dakbekledingsproducten zijn, werkt SAB ook succesvol samen met architecten en projectontwikkelaars aan esthetisch bijzondere bouwprojecten. Als ik zo’n indrukwekkend project in afronding zie, dan geeft mij dat veel voldoening.” 

Gerelateerd aan dit nieuwsbericht

SAB-profiel bv

Je vindt op deze website alle informatie over onze duurzame, innovatieve SAB producten en diensten op het gebied van metalen dak- en gevelsystemen, PIR sandwichpanelen, profielplaten, binnendozen en zetwerk. Alles op maat gemaakt voor ieder bouwproject. Met onze stalen producten worden zo mooie, duurzame, moderne en hoogwaardige industriële gebouwen, sportcomplexen, kantoren en woningen gebouwd. Voor de beste metalen dak- en gevelsystemen en andere oplossingen in staal ben je bij SAB-profiel dus aan het juiste adres! SAB levert niet aan particulieren.

Locatie IJsselstein

Produktieweg 2
3401 MG IJsselstein
Postbus 97
3400 AB IJsselstein
+31 (0)30 6879 700
info@sabprofiel.nl

Locatie Geldermalsen

Plettenburglaan 16
4191 PG Geldermalsen

Volg SAB-profiel op