Gold Forum met SAB gevelpanelen

In Eindhoven staat dit prachtige pand gebouwd met SAB gevelpanelen, uitgevoerd in de premium gouden Colorcoat Prisma® Seren Gold coating.

De opdrachtgevers voor het Gold Forum bedrijfspand in Eindhoven zochten een unieke uitstraling voor hun bouwproject. Met de SAB sandwichpanelen uitgevoerd in de premium Colorcoat Prisma® Seren Gold coating is dat zeker gelukt. De gouden kleur schittert in de zon en doet vele hoofden draaien.

Colorcoat Prisma is één van de voorgelakte staalproducten waaruit je kunt kiezen bij SAB-profiel; een combinatie van uitstekende esthetiek met een duurzame prestatie. Als gevolg van de innovatieve drielaags productietechnologie verlegt Colorcoat Prisma niet alleen de grenzen voor UV-prestaties, maar presteert het ook beter dan de hoogste Europese normen voor corrosiebestendigheid.

Naast de Seren Gold hebben we nog 2 goudkleurige Colorcoat Prisma mogelijkheden: de al langer bestaande kleur Ephyra (velen bekend van de panden langs de A2 bij/richting Utrecht) of de recent erbij gekomen warme en levendige goudkleur Seren Midas. Vraag de kleurstalen op via het aanvraagformulier om zelf een indruk te krijgen voor een volgend bouwproject.    

De volledige fotorapportage van het Gold Forum met productdetails is te vinden op onze Instagram pagina. Of op bijgaande referentieprojecten pagina.

Architect: Pauwert Architectuur
Aannemer: Aannemersbedrijf M.P. Drijvers B.V.
Gevelmontage: Cladding Partners
Fotograaf: Photosolutions

Producten:
Sandwichpanelen SAB WB-FA (met FM Approval)
Warmdakplaten 158R/750
Colorcoat Prisma® in de kleuren Seren Gold en Anthracite.

Gerelateerd aan dit nieuwsbericht