We gaan samen voor goud met een nieuwe Colorcoat Prisma kleur

Op zoek naar een nieuwe speciale metallic tint voor een bouwproject? Kijk dan eens naar de nieuwe gouden tint Seren Midas in het Colorcoat Prisma® assortiment.

De nieuwe kleur – genaamd Seren Midas – biedt een warm en levendig goud effect. Deze gaat perfect samen met de diverse esthetische SAB design profielen, maar zal het ook goed doen op de SAB sandwich gevelpanelen.

Seren Midas is te vinden in de Colorcoat Prisma® Elements-reeks, samen met andere metalen tinten, waaronder Seren Silver en Seren Copper, die allemaal met de Confidex® garantie tot 30 jaar zijn te garanderen. SAB voert deze kleur als special.

Colorcoat Prisma is één van de voorgelakte staalproducten waaruit je kunt kiezen bij SAB-profiel; een combinatie van uitstekende esthetiek met een duurzame prestatie. Als gevolg van de innovatieve drielaags productietechnologie verlegt Colorcoat Prisma niet alleen de grenzen voor UV-prestaties, maar presteert het ook beter dan de hoogste Europese normen voor corrosiebestendigheid.

Dr. Peter Barker, New Product Development bij Tata Steel: “We zijn enthousiast over onze nieuwe gouden tint – tijdens het ontwerp proces heeft het al veel positieve belangstelling gegenereerd met name bij architecten en gebouwontwerpers.” 

“Hoewel we al een gouden tint in het Elements-assortiment hebben, wisten we dat we een kleur wilden creëren die nog opvallender was in zijn uiterlijk en ook leek op een diepere goudkleur. De nieuwe gouden tint Seren Midas is een helder, glanzend en intens goud en biedt architecten een betere kans om een echt opvallend gebouw te creëren. Het is een kleur die er geweldig uitziet in alle weersomstandigheden, die het zonlicht op zomerse dagen op schitterende wijze weerkaatst en nog steeds zijn glans behoudt tijdens de regenachtigere seizoenen.”

De kleurnaam, Seren Midas, weerspiegelt de trend naar bling bling effecten, met inspiratie afkomstig van koning Midas, die in de volksmond wordt herinnerd in de Griekse mythologie door alles wat hij aanraakte in goud te veranderen.

Ben je architect, adviseur of klant van SAB? Vraag dan een gratis monster aan online of door te bellen naar SAB op 030 687 9700. De kleur staat voorlopig nog niet op de Colorcoat Prisma kleurkaart.

Gerelateerd aan dit nieuwsbericht