Even voorstellen…..Wesley Sorber

Wesley werkt alweer vijf jaar bij SAB-profiel, nu als teamleider productie. Een aantal jaren was hij kaasboer, maar hij wilde een nieuwe uitdaging. En die vond hij bij SAB. Sinds kort is Wesley ook te zien in onze short content video’s op o.a. YouTube en Tiktok. Wesley woont samen met zijn vriendin in Vianen. Tijd om kennis te maken! 
 
Hoe zou je jezelf omschrijven in drie woorden? 
’Enthousiast, positief en altijd in voor een praatje.’

Waarom heb je voor SAB-profiel gekozen? 
’Het is al weer een paar jaar geleden dat ik ben gestart bij SAB-profiel. Ik wilde graag een baan in de logistiek, via een uitzendbureau begon ik als lader. Deze functie heb ik 2,5 jaar gedaan. Daarna ben ik 2 jaar coördinator logistiek geweest. Sinds een half jaar ben ik teamleider productie.’ 

Wat vind je tot nu toe het leukste in je werk? 
‘De goede onderlinge sfeer met collega’s in combinatie met mooie producten en goede productieresultaten.’

En als je niet bij SAB-profiel terecht was gekomen, wat voor baan had je dan nu gehad? 
’Dan was ik een bekende TikTokker geworden of directeur van een groot en goedlopend bedrijf. Nee hoor, grapje. Ik heb nooit echt een idee gehad wat ik wilde worden.

Als je niet aan het werk bent, wat ben je dan voor leuke dingen aan het doen?  ‘Ik heb sinds kort een nieuwe hobby, bbq’en! Ik vind het heerlijk om urenlang buikspek of een mooi stuk vlees te roken, zoals een Angus beef hammer. Eén keer per week was ik mijn auto met de hand. Ik hou van een schone auto met glimmende velgen. Ook kijk ik graag series en ik vind het leuk om te badmintonnen in de tuin bij vrienden, maar niet te lang haha. Maar een van mijn grootste hobby’s is om mijn vriendin op de kast te jagen. Verder ga ik graag uit eten en op vakantie.’

.

Maak ook kennis met…

Gerelateerd aan dit nieuwsbericht