Vernieuwde EPAQ kwaliteitsrichtlijnen 2020

De EPAQ kwaliteitsrichtlijnen voor panelen en profielen zijn bijgewerkt. Lees hier het volledige document.

De European Association for Panels and Profiles is voorschrijver van de EPAQ kwaliteitsrichtlijnen voor panelen en profielen. In deze richtlijnen worden alle eisen aan onze producten vastgelegd. Denk hierbij aan bijvoorbeeld eisen met betrekking tot materiaal, dimensies, toleranties, en thermische kwaliteiten. De richtlijnen worden periodiek bijgewerkt en daarom bieden wij altijd de meest actuele versie aan op onze website. De EPAQ richtlijnen zijn strenger dan de Europese Norm en hanteren wij vrijwillig. Zo verzekeren wij dat onze klanten altijd de best mogelijke kwaliteit geleverd krijgen!

Recentelijk is de officiële 2020 editie van de EPAQ kwaliteitsrichtlijnen gepubliceerd. Een belangrijke aanpassing is de toevoeging van richtlijnen voor stalen profielen in samengestelde vloeren. Je vindt ze in hoofdstuk 3 van het document.

Download het volledige document direct via één van de onderstaande links:

Gerelateerd aan dit nieuwsbericht

SAB-profiel bv

Je vindt op deze website alle informatie over onze duurzame, innovatieve SAB producten en diensten op het gebied van metalen dak- en gevelsystemen, PIR sandwichpanelen, profielplaten, binnendozen en zetwerk. Alles op maat gemaakt voor ieder bouwproject. Met onze stalen producten worden zo mooie, duurzame, moderne en hoogwaardige industriële gebouwen, sportcomplexen, kantoren en woningen gebouwd. Voor de beste metalen dak- en gevelsystemen en andere oplossingen in staal ben je bij SAB-profiel dus aan het juiste adres! SAB levert niet aan particulieren.

Locatie IJsselstein

Produktieweg 2
3401 MG IJsselstein
Postbus 97
3400 AB IJsselstein
+31 (0)30 6879 700
info@sabprofiel.nl

Locatie Geldermalsen

Plettenburglaan 16
4191 PG Geldermalsen

Volg SAB-profiel op