SAB producten compleet en up to date in Tekla Warehouse

In samenwerking met de Nederlandse verdeler Construsoft heeft SAB haar sandwichpanelen recent toegevoegd aan de Tekla Warehouse.

De update van de (nieuwe) sandwichpanelen uit Geldermalsen heeft er tevens voor gezorgd dat ook alle binnendozen, warmdakprofielplaten, gevelprofielplaten en kouddakprofielplaten zijn gecheckt, aangepast waar nodig en verder uitgebreid. Zo is alles weer up to date voor alle montagebedrijven en staal(constructie)bedrijven die Tekla gebruiken.

Aan de groep Designprofielen wordt nog gewerkt door SAB en Construsoft. Mocht je al snel een bepaald SAB product nodig hebben, laat het ons dan weten. Dan gaan wij er samen met Construsoft met voorrang mee aan de slag.

Meer over Tekla
Tekla Structures (van het Finse bedrijf Trimble) is volledig Nederlandstalige 3D BIM-software voor het ontwerpen, detailleren, plannen, coördineren en beheren van een BIM model, waarbij het mogelijk is direct én automatisch de productiegegevens voor staal-, hout -, betonbouwers of aannemers te genereren. Hierdoor is het in gebruik bij vele staal (constructie) bedrijven in Nederland en België en bij vele montagebedrijven/klanten van SAB-profiel. Ga hier naar Tekla Warehouse.

Meer over Construsoft
Met bijna 25 jaar ervaring in de bouwsector is Construsoft uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van BIM-oplossingen en gerelateerde diensten. In meer dan 30 landen in Europa en Zuid-Amerika zijn ze de lokale partner van Trimble en ze groeien snel met diverse Trimble-software producten (inclusief Sketchup) en eigen open IT-oplossingen. Het hoofdkantoor van Construsoft is gevestigd in Zevenaar Nederland.  


Gerelateerd aan dit nieuwsbericht