Nieuwe printer maakt opdruk klantlogo op pakketvellen eenvoudig mogelijk 

SAB-profiel heeft recent de pakketvellen een nieuw design gegeven met iconen hoe te handelen met de sandwichpanelen bij vervoer en op de bouwplaats. Voor meer informatie, check de pagina over pakketvellen. Daarnaast biedt SAB nu een extra service voor klanten aan: de mogelijkheid om hun eigen logo op de pakketvellen van de sandwichpanelen te printen. Op die pakketvellen staat al ons eigen logo. De investering in nieuwe speciale printers maakt het nu ook mogelijk om een klantlogo mee te printen op ieder pakketvel.  

Een eigen klant logo op de pakketvellen is een aantrekkelijk extraatje uit communicatie-overwegingen. Zowel onderweg als op de bouwplaats is de naam van het montagebedrijf goed zichtbaar. De nieuwe printer maakt dit proces flexibel. Nu kan een deel van het pakketvel op maat voor de klant worden gemaakt. 

Het enige wat daarvoor nodig is, is het aanleveren van het juiste bedrijfslogo (in eps-formaat). Dat kan naar de afdeling Marketing & Communicatie: Joyce van Vliet, joyce.van.vliet@tatasteeleurope.com. Vragen over de exacte specificaties waar je logo aan moet voldoen? Neem dan contact op met Joyce, telefoon 06 5316 2445

Gerelateerd aan dit nieuwsbericht