Nieuwbouw Kekkilä-BVB Wanssum in Seren Copper

De bouw bij Kekkilä-BVB is begonnen in Wanssum in Noord-Limburg. 

Project Kekkilä-BVB Wanssum:

Kekkilä-BVB is een van Europa’s toonaangevende bedrijven in de professionele tuinbouw en de grootste producent van voor tuinbouw geschikt veen en substraat. In Wanssum bouwt Kekkilä-BVB momenteel een state-of-the-art dekaarde fabriek voor champignons. 

De bouw van de eerste hal van 30.000 m2 verloopt erg vlot. De eerste sandwich gevelpanelen SAB WB zijn gemonteerd bij BVB Substrates door Slegers Montagebouw BV.
Het is wederom een gevelproject in Colorcoat Prisma Seren Copper in de buitengevel, maar ook met Colorfarm aan de binnenzijde voor optimale bescherming. 

Het dak wordt volledig door SAB geleverd met extra lange dakpanelen met FM approval. Hierdoor is het dak in 1 keer per zijde dicht te leggen. De staalbouwers kunnen de mannen van Slegers niet bijhouden met meer dan 1.000 m2 dak per dag. De kleur is Colorcoat HPS200 Ultra in Goosewing Grey en ook met Colorfarm aan de binnenzijde.

Ook de EPS pallets gaan direct weer retour de SAB fabriek om opnieuw gebruikt te worden in de productie. 

We blijven dit project natuurlijk volgen en komen dus ook zeker terug met meer foto’s en video’s. Volg ons dus ook op de diverse sociale media (LinkedIn en Instagram) voor het laatste nieuws voor dit project en andere projecten. 

Na productie bij SAB in Geldermalsen is transport de eerste stap. Bij een groot project zijn dat dus soms wel twee vrachtwagens tegelijk.
De Seren Copper schittert mooi in de juni zon

Projectgegevens:
Opdrachtgever: Kekkilä-BVB
Architect: Böhtlingk Architectuur
Aannemer: Peters Bouw en Onderhoud
Montage: Slegers Montagebouw BV
SAB Producten:
SAB WB 80.1000 M16L en SAB WB 100.1000 M16L in Colorcoat Prisma® Seren Copper (en binnenzijde Colorfarm)
SAB D-FA 70.1000 TL SO in Colorcoat HPS200 Ultra® Goosewing Grey (en binnenzijde Colorfarm)
SAB 158R/750 in Colorcoat HPS200 Ultra® Hamlet

Gerelateerd aan dit nieuwsbericht