Nieuw logo SAB

Ons 50-jarig jubileum starten we met de introductie van een nieuw logo. 

Na bijna 20 jaar is het tijd voor een nieuw, modern, herkenbaar en fris SAB-logo! Een nieuw logo waarin de vorm van ons gebouw in Geldermalsen terugkomt. Ook het lettertype en de kleuren zijn aangepast aan deze tijd. Bekijk de korte introductiefilm. 

Deze website is natuurlijk al voorzien van ons nieuwe logo. In de loop van het jaar kom je het nieuwe logo op steeds meer plekken tegenkomen. De eerste vernieuwde brochures, zoals het SAB Leveringsoverzicht en de nieuwe SAB-Designprofielen brochure, zijn al binnen. Bestel ze hier direct of download deze van de website.
Heb je als relatie van SAB ook het SAB-logo in gebruik, laat het even weten, dan ontvang je van ons het nieuwe logo.

Gerelateerd aan dit nieuwsbericht

SAB-profiel bv

Je vindt op deze website alle informatie over onze duurzame, innovatieve SAB producten en diensten op het gebied van metalen dak- en gevelsystemen, PIR sandwichpanelen, profielplaten, binnendozen en zetwerk. Alles op maat gemaakt voor ieder bouwproject. Met onze stalen producten worden zo mooie, duurzame, moderne en hoogwaardige industriële gebouwen, sportcomplexen, kantoren en woningen gebouwd. Voor de beste metalen dak- en gevelsystemen en andere oplossingen in staal ben je bij SAB-profiel dus aan het juiste adres! SAB levert niet aan particulieren.

Locatie IJsselstein

Produktieweg 2
3401 MG IJsselstein
Postbus 97
3400 AB IJsselstein
+31 (0)30 6879 700
info@sabprofiel.nl

Locatie Geldermalsen

Plettenburglaan 16
4191 PG Geldermalsen

Volg SAB-profiel op