MDG-Kwaliteitsrichtlijn 2020 nu te downloaden!

Het meest uitgebreide handboek voor het realiseren van kwalitatief hoogwaardige metalen daken en gevels. Hierin vind je informatie over alle actuele thema’s.

Een handboek van maar liefst 170 pagina’s vol informatie over de toepassing van metalen profielplaten, binnendozen en sandwichpanelen. Alle aspecten komen aan bod, zoals statica, wind- en waterdichtheid, brandveiligheid, isolatie, duurzaamheid en nog veel meer.   

De MDG DE MDG kwaliteitsrichtlijn vervangt de vorige versie uit 2010. Wijzigingen richten zich vooral op het laten aansluiten van de richtlijnen bij de huidige wet- en regelgeving en actuele normen. Ook zijn er nieuwe hoofdstukken aan toegevoegd over bijvoorbeeld duurzaamheid en carrierpanelen, om maar een paar voorbeelden te noemen.  

Goed nieuws ook voor wie 170 pagina’s wat veel vindt om door te komen. Er gaat gewerkt worden aan een compactere en beter leesbare versie.  

Gevelbouw plaatste een interview met René Timmerman van SAB-profiel over de nieuwe Kwaliteitsrichtlijn, waarin je meer achtergronden kunt lezen.

De Kwaliteitsrichtlijn bestaat uit twee delen:  

De downloads kun je ook downloaden bij MDG-NET of in het SAB Downloadcenter. In het downloadcenter vind je ook de meest actuele EPAQ-kwaliteitsrichtlijn.   

Gerelateerd aan dit nieuwsbericht

SAB-profiel bv

Je vindt op deze website alle informatie over onze duurzame, innovatieve SAB producten en diensten op het gebied van metalen dak- en gevelsystemen, PIR sandwichpanelen, profielplaten, binnendozen en zetwerk. Alles op maat gemaakt voor ieder bouwproject. Met onze stalen producten worden zo mooie, duurzame, moderne en hoogwaardige industriële gebouwen, sportcomplexen, kantoren en woningen gebouwd. Voor de beste metalen dak- en gevelsystemen en andere oplossingen in staal ben je bij SAB-profiel dus aan het juiste adres! SAB levert niet aan particulieren.

Locatie IJsselstein

Produktieweg 2
3401 MG IJsselstein
Postbus 97
3400 AB IJsselstein
+31 (0)30 6879 700
info@sabprofiel.nl

Locatie Geldermalsen

Plettenburglaan 16
4191 PG Geldermalsen

Volg SAB-profiel op