Geldermalsen wind- en waterdicht

Een mijlpaal in de bouw van de SAB panelenfabriek: Alle dak- en wandbekleding is gemonteerd en daarmee staat het gebouw er. En wat voor gebouw. Het personeel van SAB is afgelopen week wezen kijken en was unaniem onder de indruk. Mooi, groot, ruim, een prettige uitstraling – zijn een paar reacties en velen waren er even stil van. We hopen snel al onze relaties uit te kunnen nodigen voor een bezoek, want “je kunt schrijven en fotograferen wat je wilt, maar je krijgt pas echt een indruk als je ernaast staat.”

Het hele gebouw is maar liefst 230 meter lang. In de hoek tussen de coilhal en de productiehal komt het kantoor.

De opvallende gevelbekleding is rondom het gebouw volledig doorgetrokken, met bovenaan carrierpanelen SAB WB100.1000 M16L Carrier in Colorcoat Prisma® Ephyra en onderaan puntprofielen SAB Pyramid 19/470 in Colorcoat Prisma® Kronos.

Fotografie: PhotoSolutions, SAB-profiel 

In de coilhal:
Betonwagens storten de vloer in de productiehal.
De productiehal van binnen.
De productiehal van binnen.

Gerelateerd aan dit nieuwsbericht

SAB-profiel bv

Je vindt op deze website alle informatie over onze duurzame, innovatieve SAB producten en diensten op het gebied van metalen dak- en gevelsystemen, PIR sandwichpanelen, profielplaten, binnendozen en zetwerk. Alles op maat gemaakt voor ieder bouwproject. Met onze stalen producten worden zo mooie, duurzame, moderne en hoogwaardige industriële gebouwen, sportcomplexen, kantoren en woningen gebouwd. Voor de beste metalen dak- en gevelsystemen en andere oplossingen in staal ben je bij SAB-profiel dus aan het juiste adres! SAB levert niet aan particulieren.

Locatie IJsselstein

Produktieweg 2
3401 MG IJsselstein
Postbus 97
3400 AB IJsselstein
+31 (0)30 6879 700
info@sabprofiel.nl

Locatie Geldermalsen

Plettenburglaan 16
4191 PG Geldermalsen

Volg SAB-profiel op